Nova hit izjava Ivice Ilieva: Dok čekamo Mesija, talenti nam propadaju!

- Pomalo sam ljut i na sebe - rekao je prvi čovek sportskog sektora crno-belih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Prvi čovek sportskog sektora Partizana Ivica Iliev oglasio se sa priprema u Sloveniji, rekavši da su dobre partije pojedinih srpskih igrača iz redova crno-belih proistekle iz želje za dokazivanjem.

Naravno, istakao je i kvalitet pojedinaca, posebno povratnika, kao i činjenice da je angažovanje Rikarda Gomeša rešilo ogroman problem u napadu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Moram da pohvalim (povratnike i srpske igrače), pošto sam pomalo ljut i na sebe lično, ali i sve nas u srpskom fudbalu, jer smo nekada nepravedni prema nekim velikim talentima. Uvek nam nešto fali, tražimo više, tražimo da dovedemo nekoga sa strane, čekamo ako treba sve do Mesija. A, videli ste Lazara Markovića i Danila Pantića u minula dva meča sa Koprom i Krakovijom, u kojima su pokazali sav svoj potencijal. Da li oni u drugim sredinama nisu imali kontinuitet ili su imali teške periode, nesigurnost u karijeri – ne znam. Znam da su ovde dobili porodicu i svima pokazali da vrede i šta možemo da očekujemo od njih. Uveren sam da će kroz kontinuitet dosta doprineti Partizanu – istakao je Iliev za Telegraf.

Povratak Rikarda Gomeša i rešavanje problema sa klasičnim napadačem je doneo sasvim drugu sliku u odnosu na onu otužnu iz prethodne sezone (uprkos neverovatnom nizu pobeda).

– Tako je. To nam je najviše falilo minule sezone, a imali smo uvek rešenja prethodnih godina, taj pravi, vrhunski napadač. Doveli smo najboljeg mogućeg, čiji uticaj na igru tima i saigrače je veliki, dao je težinu celoj ekipi. Trenutno je na 40 posto mogućnosti i zamislite kako će biti kada se pripremi do kraja. Gledajući Rikarda sada i poredeći ga u periodu od pre tri godine kada sam ga doveo u Partizan, verujem da je trenutno 40 posto bolji igrač.

BONUS VIDEO: 

Marinu pukao film: Nemac se obratio FIFA, sledi tužba zbog dugovanja



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar