Micić oduševljen: Ovo je da se čovek naježi!

Sjajno je odigrao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsportphoto

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je u polufinalu kvalifikacionog olimpijskog turnira selekciju Portirika sa 102:84 i tako se plasirala u finale. “Orlovi” će u nedelju od 20 i 30 u dvorani “Aleksandar Nikolić” odmeriti snage sa reprezentacijom Italije.

Jedan od najboljih aktera na današnjem meču Vasilije Micić izneo je svoje impresije nakon pobede:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Odigrali smo tri utakmice ovde, a u sezoni 100. Danas je bilo najbolje, najsmirenije smo delovali na terenu i kontrolisali smo sve. Nije nam bilo lako timski da se pripremimo za ovako kratak period. Meni je drago da je danas bila bolja energija među nas i da smo dali sve od sebe- kaže Micić i dodaje:

– Obično sam ranije slušao drugima da se skandira MVP, a sada i meni. Lep je osećaj, kad se to zasluži, naježi se čovek. To je deo igre, nekad si dobar,nekad si loš.

Vasa je bio i MVP utakmice:

– Svako je odigrao dobro. Bjelica je bio odličan, mali Petrušev… Drago mi je da je svako imao svoj učinak na svoj način. Bitno je da se pobedi.

U nedelju sa Italijom.

– Očekivano su u finalu. Dobra ekipa i došli su u dobrom sastavu. Kvalitetni su za tu jednu utakmicu sa nama. Nije to nešto što već nismo videli- rekao je Micić.

Kokoškov dao sjajnu izjavu: “Košarka je religija u Srbiji, zato je uzbudljivo igrati za reprezentaciju”



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar