Vatrogasac pronašao TELO svoje ćerke (7) u ruševinama zgrade: Dete preminulo SPAVAJUĆI pored majke (FOTO)

Stelin otac bio je deo spasilačkog tima koji je pronašao devojčicu i prisutan kada je njeno telo pronađeno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

Sedmogodišnja ćerka vatrogasca iz Majamija jedna je od novih žrtava pronađenih među ruševinama zgrade koja se prošle nedelje srušila.

Broj mrtvih se tako povećao na 22, a 126 osoba još uvek se vode kao nestale.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ova tragedija je uticala na mnoge od nas jer poznajemo nekoga ko je živeo u ovoj zgradi ili je pogođen ovom tragedijom – rekao je gradonačelnik Majamija Frensis Suarez na konferenciji za novinare.

Njeno telo pronađeno sedam dana nakon kolapsa višespratnice

Vatrogasac Enrike Arango bio je prisutan kada je telo njegove sedmogodišnje ćerke, Stele Katarosi, juče izvučeno iz ruševina, sedam dana nakon kolapsa zgrade.

Prijatelji porodice napisali su na društvenim mrežama da je devojčica pronađena kako spava zajedno sa majkom Grasielom, iako vlasti za sada nisu službeno potvrdile da li je pronađeno i telo majke, piše Dejli mejl.

Stelin otac bio je deo spasilačkog tima koji je pronašao devojčicu i prisutan kada je njeno telo pronađeno. Bio je na terenu sa bratom.

– Kada smo mu rekli da smo blizu mesta gde bi mogla da bude njegova voljena ćerka, tada je stao rame uz rame sa drugim kolegama vatrogascima. Izvukli smo njeno telo i pružili mu priliku da se oprosti – rekao je Ignejšus Kerol, zapovednik vatrogasne spasilačke službe u Majamiju.

U stanu bili njena majka, deda, baka i tetka

Jedan od spasilaca, koji je želeo da ostane anoniman, kazao je kako je otac preko tela ćerke prebacio jaknu i na kolica stavio malu američku zastavu.

Malena Stela živela je u stanu 501 sa porodicom. Spavala je u istoj sobi kao i majka. U drugoj sobi bili su njeni baka i deda Grasiela i Đino Katarosi. U stanu je bila i tetka Andrea koja je došla u posetu iz Argentine. Za sada nema službenih informacija o tome jesu li pronađeni ostali članovi porodice koji su za vreme nesreće bili u stanu 501.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar