Odmah ćete poželeti ih probate: Tri NAJVEĆA trenda u šminkanju ove godine

Jednostavno, a efektno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Freepik/diana.grytsku

Verovatno ste tokom karantina retko kada imali priliku da se kompletno našminkate.

Međutim, sada su pred nama veće mogućnosti za izlazak, kada možemo konačno da se sredimo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Shodno tome, dobro je da znate koji će to trendovi u šminkanju biti popularni tokom ove godine.

1. Divlje, čupave obrve

Pune, guste, raščupane obrve su veliki trend u poslednjih nekoliko sezona. Suština je u tome da deluju prirodno i pomalo neuredno, a kao takve daju karakter i izraz svakom obliku lica. Ako imate guste obrve, dovoljno  je da ih četkicom raščešljate ka gore kako biste dobili željeni izgled.

Foto: Freepik/freepik

U slučaju da nemate guste obrve, potrebno je da nabavite preciznu i pigmentovanu olovku za obrve kojom ćete pojačati i popuniti prirodne obrve i to oštrim potezima koji liče na crtice. Možete koristiti i gel za obrve koji će dati tamniji ton vašim obrvama.

2. Zelena na kapcima

Senke u zelenoj boji postoje u različitim tonovima – od smaragdne nijanse i boje trave, pa sve do pastelnozelene i neonzelene. Koju god nijansu da izaberete, ovog leta će biti apsolutni hit. Ipak, ne treba da preterujete jer je dovoljna samo mala količina zelene senke kako biste dali svežinu i boju vašim očima.

Foto: Freepik/valuavitaly

Ako je zelena senka suviše upadljiva za vas, probajte sa ajlajnerom u ovoj boji. Istovremeno je upadljiv i diskretan i veoma lako i brzo se nanosi.

3. Goli kapak sa daškom geometrije

Ključ ovog izgleda je da kapak ostane neutralan, odnosno u boji kože, a zatim da ga ukrasite geometrijskim šarama pomoću ajlajnera. Možete koristiti ajlajner u crnoj boji ili onaj koji vama odgovara. Ono što je dobro kad je u pitanju ovaj trend, jeste to što se možete poigravati sa različitim tačkicama, tanjim i debljim crtama.

Foto: Unsplash/Artem Labunsky

Nanesite korektor na kapak, a potom i malo pudera za fiksiranje kako biste napravili savršenu podlogu koja će pomoći da vam šminka traje što duže. Ne zaboravite da na kraju naneste maskaru, jer bez nje nijedan izgled nije potpun.



Izvor: Objektiv.rs, Blic Žena

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar