“Nisu glasali da budete rezervni DPS!” Demokratski front poklopio Krivokapića i Đukanovića

Iz DF su reagovali na izjavu predsednika DPS-a Mila Ðukanovića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Građani Crne Gore 30. avgusta nisu glasali da Vlada bude rezervna Demokratska partija socijalista (DPS), nego da preslika njihovu volju iskazanu na izborima i da se to mora dogoditi, poručili su danas iz Demokratskog fronta (DF).

Time su iz DF su reagovali na izjavu predsednika DPS-a Mila Ðukanovića u kojoj navodi da je svojih 30 godina života dao da bi “Crna Gora danas imala ovo što ima” i da će “njegovo potomstvo živeti u boljim uslovima od onih koje ja on nasledio”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Da se krenulo u diskontinuitet sa politikom DPS-a, sa odlučnom demontažom koja bi podrazumevala da oni koji su opljačkali Crnu Goru budu iza rešetaka ili procesuirani, ne bi Ðukanoviću padalo na pamet da se tom izjavom ruga čitavoj Crnoj Gori – navodi se u saopštenju DF.

Iz DF-a navode da umesto diskontinuiteta, “koliko juče je, u ime premijera Zdravka Krivokapića i Vlade, ministar spoljnih poslova Ðorđe Radulović kazao da oni nastavljaju politiku od pre 30. avgusta, dakle politiku DPS-a”, prenose podgorički mediji.

– Ako su Krivokapić i predsednik Skupštine Aleksa Bečić odlučili da nastavljaju politiku DPS-a, što se vidi na svakom koraku, DF to sigurno neće dozvoliti – ističe se u saopštenju.

Ocenjuje se da današnje ponašanje Ðukanovića jasno govori da je on “potpuno opušten”, jer, kako se navodi, vidi da ovakva Vlada i stranke koje je podržavaju nastavljaju njegovu politiku, “a posebno onu antisrpsku”.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar