Dženifer Aniston napokon otkrila sve DETALJE odnosa sa Bredom Pitom: Ovo je zanimalo FANOVE širom sveta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
NORTH AMERICA-CANADA SALES ONLY Cannes, France May 13, 2004 Jennifer Aniston and Brad Pitt at the 57th Cannes Film Festival Digital, Image: 426659623, License: Rights-managed, Restrictions: NORTH AMERICA-CANADA SALES ONLY, Model Release: no, Credit line:
Alfred Cannamela / Newscom / Profimedia

Razvod Dženifer Aniston i Breda Pita sredinom dvehiljaditih ni dan danas nisu prežalili brojni fanovi širom zemaljske kugle, a činjenica da se bivši supružnici i dalje druže, sumnjiva je mnogima.

Imaujući u obzir činjenicu to da je njihov odnos od prekida davne 2005. godine obavijen velom misterije, informacije koje je Dženifer podelila sa gledaocima gostujući kod Hauarda Sterna propraćene su s velikom pažnjom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

S obzirom na to da su već neko vreme oboje slobodni, obožavaoci širom sveta nadaju se njihovom pomirenju. Međutim Dženifer Aniston i Bred Pit nikada se javno nisu oglašavali povodom toga. Hauard nije mogao da propusti priliku, te je upitao Dženifer o situaciji koja se dogodila nedavno, a kada se sa bivšim suprugom Bredom našla na istoj sceni.

Foto/PrintScreen/Youtube

– Bred i ja smo prijatelji, često razgovaramo i nema ničeg neobičnog u tome, osim što svi pokušavaju u našem odnosu da vide nešto više od toga – otkrila je glumica, te tako stala na kraj glasinama o pomirenju.

Podsetimo, Dženifer i Bred bili su u ljubavi od 2000. do 2005. godine, kada je glumac odlučio da stavi tačku na njihov odnos i dalje nastavi sa partnbrkom iz filma “Gospodin i gospođa Smit”, Anđelinom Džoli.

Dženifer Aniston objavila sliku Ane Brnabić! Poznata glumica PREMIJERKU uvrstila u NAJMOĆNIJE žene sveta



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar