Stanojević izašao pred novinare: “Vujačić ne sme da ide, svi ostali mogu da dobiju papire”

Interesantno izlaganje šefa stručnog štaba srpskog vicešampiona

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, obratio se danas novinarima u Sloveniji i održao mini konferenciju, gde se dotakao najvažnije teme – prelaznog roka.

Prisutne je interesovalo kakva je situacija sa Sejdubom Sumom, da li se planira njegov odlazak, kao i šta će biti sa Igorom Vujačićem, koji je dobio primamljivu ponudu iz Rusije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Suma dolazi, rešio je sve što se tiče boravka u Srbiji. Zavrašava papire za Sloveniju. Dolazi na pripreme, ali znate, ovo je vreme transfera, može da se desi da neko ode. Možda i Suma, svašta može da se desi. Ima igrača koji su interesantni na tržištu. i to su Suma, Maki Banjak, Lazar Marković, Saša Zdjelar, oni su najinteresantniji, u žiži interesovanja.

Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Postoje li konkretne ponude za fudbalere Partizana?

– Ima ponuda, ali da su konkretne igrači bi otišli. Ali, ima ozbiljnih ponuda koje klub razmatra. Prirodno je da klub pokušava da rastereti budžet i smanji potrošnju novca. Ako budu adekvatne ponude za svakog igrača, nemam nikakav problem da ode bilo ko, ali samo da se desi na vreme. Prelazni rok je ipak živa stvar… U svakom slučaju, popunjeni smo na svim pozicijama, kada dođu dva napadača. U slučaju dobre ponude, može da ide ko hoće. Samo jedan igrač ne može, a to je Igor Vujačić. Iako je imao ozbiljnu ponudu. Jedino on ne može da napusti klub, jer smo već ostali bez štopera Svetozara Markovića. A što se tiče kasnije, može da ide u decembru, sada ne. Mnogo bi nam bilo da nas dva štopera napuste. A ostali, kažem nema nikakvih problema, može da ide ko ima dobru i adekvatnu ponudu za klub.

Foto: Srdjan StevanovicStarsport ©

Ostale pozicije uslovljene odlascima?

– Tako nekako. Ko bude otišao, dovešćemo igrača na deficitarnim pozicijama. Ima najava, ali ne znamo još ko će otići. Svaki trener, pa i ja, voleo bih da ne ode niko. Ali ko ode, naći ćemo zamenu. Prioritet je bio štoper – došao je, čekamo dva napadača, da osvežimo tim. Završavamo prelazni rok kada dođu dva napadača, a ostalo je uslovljeno odlascima.

Vodi li se računa o broju stranaca?

– Nije još definisano, ali imamo korektan broj stranaca. Na Bajbeka ne računamo, ostali su tu. Ako dođu ta dva, imamo normalan broj stranaca koji su upotrebljivi.

Stojković dobio poziv iz Arabije: Da li je došlo vreme za rastanak sa Partizanom?



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar