Čak i članovi KRALJEVSKE porodice imaju svoje NADIMKE: Evo kako oni u privatnosti zovu jedni druge

Mnogi će vas nasmejati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija, Profimedia/BACKGRID/Backgrid USA, Chris Jackson/AFP

Britanska kraljevska porodica oduvek je predstavljana svetu kao savršena, što ona, po prirodi stvari, za širu javnost, mora i biti. Svečana odela, skupi prijemi, uglađeni stav, porculansko i zlatno posuđe, daleko od svih skandala “običnog” sveta, večito su zanimljivi masi. Međutim iza svoja četiri (ili pak mnogo više) zida, oni su još jedna velika i srećna porodica.

Kao i u svakoj porodici i njihovi odnosi su međusobno isprepletani, oni imaju svoje teme i navike, a čak i nadimke!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Još uvek se na Ostrvu prepričava anegdota kad je mali princ Vilijam pao i plačući vikao: “Gari, Gari”, na šta je jedan prolaznik pitao ko je Gari, a utom se pojavila kraljica Elizabeta II i, onako otmena kakva jeste, odgovorila: “Ja sam Gari”.

Ovaj nadimak nastao je jer princ Vilijam kao mali dečak dok je još uvek učio da govori nije mogao pravilno da izgovori “granny”-što na engleskom jeziku znači baka, pa je zbog toga jednoj od najmoćnijih žena sveta ostao nadimak “Gari”.

Upravo ona, Kraljica Elizabeta II ima vodstvo u broju nadimaka u kraljevskoj porodici. Pored gore navedenog najpoznatiji njen nadimak je “Lilibet”,  njen praunuk zove je “Gan-Gan” , dok ju je njen muž, pokojni princ Filip zvao Kebidž (Cabagge – kupus).

Foto: Chris Jackson / AFP / Profimedia

Princ Vilijam je za svoju decu Papa, a najstariji Džordž zove ga još i Pops. Ostatak porodice ga zove Vil, a novinari su jednom bili prisutni kad mu je Kejt Midlton rekla — Bejb, dok ga je pokojna princeza Dajana zvala Vombat. Njihovu ćerku princezu Šarlot tata je pred kamerama jednom nazvao Minjonet, dok je poznato da je mamama zove Loti.

Foto/Prinscreen/Instagram

Poznato je da princa Harija supruga Megan zove Hez i Ejdž, dok smo njega više puta čuli kako o svojoj dragoj priča kao o Meg. Insteresantno, princ Čarls je smislio vrlo kreativan nadimak za Megan Markl: Volfram, jer je čvrsta, ali fleksibilna kao ovaj metal. Harijev i Meganin sin Arči je od mame dobio nadimak Arč, a poznato je da ga oboje ponekad zovu Baba.

foto:ScreenShot/Youtube

Dobro je poznato da se princ Čarls i Kamila Parker još od prvih dana veze zovu Fred i Gladis, a budućeg kralja Velike Britanije najstariji unuk princ Džordž zove Deda od Velsa.

Kraljevska porodica u RASULU: Princ Hari se čuo sa bratom i ocem, razgovori protekli KATASTROFALNO



Izvor: Objektiv.rs, Glossy

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar