Da li biste prepoznali Ljubicu iz “Kad porastem biću Kengur”? Ovako izgleda 17 godina nakon filma (FOTO)

Nakon ovog filma se pojavila u još nekoliko ostvarenja, uključujući i film “Žena sa slomljenim nosem”, gde je briljirala u ulozi prodavačice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Gotovo da nema osobe koja nije pogledala kultni film “Kad porastem biću kengur”, a replike iz ovog ostvarenja su i dalje veoma žive, pogotovo među ljudima sa Voždovca. Jednu od zapaženijih uloga u njemu je otvarila i Ana Marković koja je tumačila lik konobarice Ljubice.

Naime, “Kad porastem biću kengur” je zasigurno jedan od najgledanijih filmova domaće kinematografije, a priča o nekadašnjem životu u jednoj beogradskoj opštini osvojila je kako mlađu, tako i stariju publiku. Ovo ostvarenje prati život suseda u jednom voždovačkom kraju, njihove uspone i padove i ideju da uvek među “običnim smrtnicima” postoji neko ko se “izdigao iz prasine”. Ovde je to bio upravo Kengur – mladi fudbaler, golman koji je počeo da nastupa za Istvič i napustio Beograd. Ipak, u njemu je ostala njegova nekadašnja ljubav – čuvena Ljubica, koja se sa Kengurovim odlaskom našla u ljubavnom trouglu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ana Marković, koja tumači lik mlade konobarice, nakon ovog filma se pojavila u još nekoliko ostvarenja, uključujući i film “Žena sa slomljenim nosem”, gde je briljirala u ulozi prodavačice. Ipak, sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama, lepa Ana se u najvećoj meri posvetila svojoj porodici i odgoju dece, ali, sudeći po fotografijama – nije se mnogo promenila.

Foto: Printscreen/Youtube

Glumio je u seriji “Moj rođak sa sela”, pa NESTAO: Lazar je SAN svake žene i evo čime se bavi (FOTO) 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar