Lalatović opet o prelasku u Saudijsku Arabiju: Ništa još nije gotovo! Čak i da odem, neka se Niš ne brine

Međutim, iako on ovako tvrdi, ne bismo se previše uzdali u njegov ostanak na Čairu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Stefan Kojić/Objektiv

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je da je dobio ponudu za milionski ugovor od kluba iz Saudijske Arabije Al Batina, ali da još nije postignut dogovor.

– Imam tu ponudu iz Arabije i to nije tajna. Ali još nisam ništa dogovorio, ako se dogovorim to će biti milionski ugovor, koji ja i moj stručni štab prosto nećemo moći da odbijemo. Želim da poručim navijačima Radničkog da ne treba da brinu. Ako se i desi da odem, ovde je već formiran sastav koji će biti u vrhu srpskog fudbala – rekao je Lalatović, saopštio je Radnički.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naveo je i da su dovedeni ozbiljni igrači, kojima su garantovani odlični uslovi.

– To im garantujem ja, to im garantuje i Ivica Tončev, koji je najmoćniji i najsposobniji čovek u srpskom fudbalu, uz Galeta Obradovića. U Radničkom su plate u dan i sve što sam ja dogovorio sa igračima, Ivica Tončev će poštovati. Radnički više nema dugove, Tončev je napravio giganta i jedan je od najstabilnijih klubova u zemlji, koji u svakom trenutku može da pokaže svoje papire – naveo je Lalatović.

– Setite se kako je bilo pre njegovog dolaska u Niš, a da ima bilo kakvih dugova, verujte mi da bi mu odmah skinuli glavu. Napravili smo izuzetan tim koji će biti u stanju da ispuni zacrtane ciljeve, bio ja tu ili ne. Ja mnogo volim Radnički, u ovom prelaznom roku sam do sve od sebe da napravimo sjajan tim i mislim da sam u tome uspeo – naveo je Lalatović.

BONUS VIDEO:

Da li je Partizanu pametno što je vratio Rikarda Gomeša? Mnogi se sećaju nemilih scena na prvom rastanku!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar