“NIKADA neću prestati”: Kristina se već PET godina na ovaj način surovo sveti bivšem dečku (VIDEO)

Iako je mnogi napadaju da i dalje živi u prošlosti, njoj se to očigledno sviđa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/Cristinamakescontact

Amerikanka Kristina Čeng raskinula je vezu 2016. godine, ali očigledno nikada nije prebolela bivšeg dečka. Štaviše, pitanje je hoće li to ikada učiniti.

Jer, kako drugačije objasniti činjenicu da se Kristina punih pet godina konstantno sveti njenoj bivšoj ljubavi? Pritom, taj muškarac nema ni predstavu o tome da iza svih smicalica stoji upravo Kristina.

Kristina je posle poziva jednog TikTokera da ljudi otkriju detinjaste postupke koje čine prema bivšima, otkrila svoj način osvete koji je mnoge šokirao.

– Još od 2016. godine praktikujem interesantan način osvete. Ona se uglavnom bazira na i-mejlovima koje on svakodnevno dobija od mene, ni ne znajući da se ja krijem iza njih. Tako, recimo, kad sam na aerodromu i treba da im ostavim svoj i-mejl da bi koristila njihov Wi-Fi, ja im dam njegovu adresu. Ukoliko želim da pročitam članak na nekom sajtu, ja im opet pošaljem njegov i-mejl da bi dobila pristup. Da li želim da dobijam informacije u kompaniji u kojoj radim? Može. Slobodno ih šaljite, ali na njegov i-mejl – otkriva Kristina.

Ona naglašava da bivši nema nikakvu predstavu o tome da mu svakodnevno zbog Kristine stižu potpuno nepotrebne informacije.

– Nikada neću prestati s tim – dodaje Kristina.

Pratioci su na TikToku uglavnom pozdravili njen način osvete, ali su je neki pitali kako zna da bivši dečko za ovih pet godina nije promenio recimo i-mejl adresu, i kako zna da je on nije možda otkrio.

– Imam prijateljicu koja radi u drugom sektoru iste kompanije u kojoj je on. Ona mi je izvor informacija za sve oko njega, tako da znam da još ima staru i-mejl adresu. Sa mojom drugaricom se ne druži, mada se jave jedno drugom u prolazu. Znam da ga izluđuje ovo što radim jer se jednom požalio nekom kolegi u liftu, a ona je čula to. Uživam u maloj, slatkoj osveti, koja će trajati još dugo – ističe Kristina.

Komentari su bili podeljeni.

“Živiš u prošlosti. Odrasti, jadna si”, “Svaka ti čast, bezbolno a efektno”, “Čemu sve to? Misliš da njega briga za te i-mejlove. Čak i da te je otkrio, pre će on reći da si ti smešna, nego što će se on nervirati”, “Ja mom dečku svake nedelje uništavam auto tako što ga prljam jajima ili nekim voćem. Stalno mora da ga pere, tako već godinu i po dana”, bili su neki od komentara.

Mladoženja noć pre venčanja proveo sa sve TRI DEVERUŠE: Skrhana mlada mu se pred svima ovako osvetila



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar