“Mama, Mačak me je SILOVAO”: Devojčica (13) iz Bogatića izgovorila ove reči i onesvestila se (FOTO)

Vladan navodi da se Aleksandar nakon zlostavljanja vratio u salu gde su slavili punoletstvo rođake, seo za njegov sto i nastavio da peva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Društvene mreže

Vladan Ć., otac trinaestogodišnje devojčice iz Belotića kod Bogatića, čiju je ćerku, kako se sumnja, seksualno zlostavljao Aleksandar Isaković (38) zvani Mačak iz tog mesta, kaže da ga je manijak posle gnusnog čina grlio i ljubio. U ispovesti za Objektiv, Vladan navodi da se Aleksandar nakon zlostavljanja vratio u salu gde su slavili punoletstvo rođake, zatim seo za sto kod njega i nastavio da peva.

Kako što je Objektiv pisao, devojčicin brat je prvi stigao do devojčice nakon napastvovanja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

O gnusnom činu smogla je snage da priča Stanka, majka napastvovane devojčice.

Kazala je da je ćerka slala poruku ocu i njoj, ali da ih nisu dobili, pa je u pomoć pozvala brata.

‒ Sin me nazvao i rekao: „Mama, mama, trči brzo, brzo dole! Sestri se nešto strašno dogodilo”. Pitala sam šta se desilo, a on mi je rekao da ne može da kaže, već mi je govorio: „Trči, trči, nađi je!”. Našla sam je uplakanu, izbezumljenu, kako drhti. Pitala sam je šta je bilo, a ona mi je rekla: „Mama, silovao me je Mačak”. Pitala sam je kako, je l’ je ljubio, a ona mi je odgovorila: „Mama, sve mi je radio!” Počela je da pada u nesvest, pa sam rekla našem radniku da donese čašu vode, pa sam je polila. Rekla sam radniku i još nekima da budu sa njom i da idem po muža. Ušla sam u salu i videla kako se Mačak i dalje veseli. Rekla sam mu: „Mačak, ubiću te”, a mužu da izađe i da idemo kući. Odvela sam ga do ćerke i ona mu je rekla da je Mačak silovao ‒ prepričava veče strave Stanka Ć.

Aelksandar Isaković Foto: Društvene mreže

POBEGAO KROZ IGRAONICU

Otac nesrećne devojčice je smogao snage da se vrati na momenat kada je shvatio šta se njegovoj ćerki dogodilo.

‒ Vratio sam se u salu da ga tražim, ali je on pobegao. Negde se provukao kroz dečju igraonicu, pa se spustio pored sale. Tražio sam ga po sali. Hteo sam da ga ubijem! Otišli smo do policije i sve prijavili. Strašno sam besan! Dete ga zna. Gledala ga kao roditelja. To je dete koje još spava sa dve lutkice u krevetu. Malo je naprednija za svoje godine, ali je to dete, nema opravdanja. Taj manijak je iskoristio. Nije se dosad čudno ponašao. Ima on ženu, dete. Čujem sada da je drugima slao svašta preko Fejsbuka – kaže potreseno Vladan Ć.

Majka devojčice dodaje da je ćerka u šoku, da drhti i da se da se boji.

– Ne smem da je ostavim samu. Nije bila svesna, do juče po podne se držala, a od prekjuče po podne nije dobro. Kada se to desilo, rekla mi je: „ Mama, sve me boli. Ajmo u WC, moram da operem ruke. Gadno mi je, strašno mi je gadno.” Videla sam u tom momentu da je bilo krvi na gaćicama. Ona to nije primetila. Kod ginekologa sam bila sa njom na pregledu. Usmeno mi je rekao da nije razdevičena, da himen nije pukao. Pitala sam ga kako onda krvari, a on mi je rekao da joj je povredio genitalije i da je zato krvarila. To nju još boli, mora da maže kremu. Ja bih ga mučila! – kaže majka devojčice.

Aleksandar Isaković Foto: Društvene mreže

HLEBOM SAM GA HRANIO

Otac devojčice kaže da hoće da Aleksandar dobije maksimalnu kaznu!

‒ Dok ne bude dobio najveću kaznu, neću se smiriti. Hoću da angažujem najjači tim advokata u Srbiji. Njegova žena nije kriva, dete nek je živo zdravo, ali krivim njegove roditelje što su skrivali manijaka. Ne mogu da razumem da su ćutali i da mi je napravio ovo. Hlebom sam ih hranio. Milijardu puta sam mu pomogao u životu. Ali da to uradi! Nema mu mira – poručuje Vladan Ć.

Piše: Danica Ćuruvija

Ovu i još mnogo aktuelnih tema možete pročitati u današnjem izdanju štampanog Objektiva. 

Foto: Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (11)

  1. Lako je tebi da kažeš. Svesna je šta bi se desilo da nije tako uradila. Jedan Čačanin je dobio 12 godina jer je na licu mesta (zatekao ga kako mu siluje ćerku) ubio silovatelja njegove dvanaestogodišnje ćerke. Nisu mu sudili za ubistvo u afektu. Ćerka silovana, i ostala bez oca. A da ga treba ubiti, naravno da treba.

    Odgovori
  2. Dozivotna robija! Uzas! Devojcici zelim da uz ljubav i podrsku roditelja i okoline prebrodi traumu, ako je to uopste moguce. Roditelji da istraju u procesu ,sve dok manijak ne dobije maksimalnu kaznu.

    Odgovori

Ostavite komentar