Stanojević rešava pitanje golmana: Crno-beli dobijaju biser među stativama

Veliki talenat

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsport

Talentovani golman Teleoptika Lazar Slavković priključiće se pripremama Partizana u periodu od 24. juna do 09. jula 2021. godine.

Staro-novo ime u redovima crno-belih je već branio za Partizana, a sada će na pripremama imati šansu da eventualno izbori i za veću minutažu:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mogu reći da je iza mene jedna jako dugačka ali, Bogu hvala, i jako uspešna sezona, kako u takmičarskom smislu tako i u nekom ličnom razvoju i napretku koji će mi sigurno pomoći dalje u karijeri. Posle priprema u Turskoj, koje sam prošao sa crno-belima, priključio sam se ekipi Teleoptika i mislim da smo zajedničkim snagama i pravom timskom energijom napravili izuzetan uspeh osvojivši Srpsku ligu grupe Beograd. Od samog početka prvenstva, prvog kola, pa sve do poslednjeg i dvomeča u baražu za ulazak u Prvu ligu Srbije, živeli smo i borili smo se kao jedan. Samo mi, kao tim, znamo da ovaj put nije bio nimalo lak. Bilo je tu puno kako uspona, tako i padova.

Foto: Starsportphoto ©

– Kada je išlo i kada su rezultati bili pozitivni, radovali smo se svi zajedno, kada je opet nešto nedostajalo i nije funkcionisalo baš najbolje i kada su pobede izostajale, tugovali smo svi zajedno. Bili smo jedna velika porodica. Iako smo bili šampioni naše grupe, za ulazak u viši rang je bilo potrebno potvrditi se u dvomeču baraža. Nažalost, iz tog dvomeča nismo uspeli da izađemo kao pobednici i svima nam je to jako teško palo. Uprkos svemu, iskreno mislim da treba da budemo jako ponosni na sebe i na ono što je učinjeno u protekloj sezoni. Momcima, mojim saigračima, samo da kažem: „Glave gore i hvala vam na svemu- rekao je Slavković.

Kakvo brutalno poniženje: Ronaldo je ispao budala! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar