Srbin je fatalan za Portugalce: Kada god je naš čovek na terenu, Ronaldo tužan napušta stadion!

Slučajnost ili zaista loša sreća koju Kristijano ima sa srpskim sudijama?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Predrag Milosavljevic / Xinhua News / Profimedia

Fudbalska reprezentacija Portugala juče je izgubila 4:2 od Nemačke u možda i najboljem meču na Evropskom prvenstvu do sada.

Ne bi nam to bilo toliko interesantno i dan kasnije, da ne postoji jedna interesantna činjenica: Ronaldo nema sreće sa srpskim sudijama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, na Svetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu, u još jednoj utakmici između Nemačke i Portugala, pobedu su odneli “panceri”, 4:0. Milorad Mažić je bio sudija, a pritom je pokazao crveni karton Pepeu, posle čega je Kristijano ušao u veliki sukob sa Srbinom.

Foto: DIMITAR DILKOFF / AFP / Profimedia

– Svi su oni različitih karaktera i imaju krajnje profesionalan odnos prema sudijama. Što se tiče tog odnosa, morate podvući jednu liniju između vas i njih koji su lideri svojim timovima. Ako to ne rešite na početku onda imate sukob. Ne samo sa njima, nego i sa ostalim igračima, stručnim štabom, publikom, – istakao je jednom prilikom Mažić.

Da su srpski arbitri nesrećni po Kristijana Ronalda, dokaz je i pomenuta utakmica od juče, gde je jedan od sudija, tačnije četvrti, bio Srđan Jovanović.

Foto: Orange Pics BV / Alamy / Alamy / Profimedia

Fudbaler koji je obeležio poslednjih 15-ak godina u ovom sportu sigurno neće više želeti da mu sudije iz Srbije dele pravdu na nekim susretima, jer je jasno šta mu oni donose… Odnosno, šta mu ne donose – pobedu.

Levandovski posle remija sa Španijom: Sve je kliknulo, sada nismo bili toliko “čisti”



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar