Neočekivane reči odjeknule teniskim svetom: Legenda promenila mišljenje o Novaku Đokoviću

Shvatio je da će Srbin biti najveći ikada

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Christophe ARCHAMBAULT / AFP / Profimedia

Najbolji teniser na planeti Novak Đoković nedavno je osvojio Rolan Garos, po drugi put u karijeri i sada je na dva grend slem trofeja do istorijskog uspeha.

Sjajne partije u Francuskoj našeg asa, naterale su legendarnog Roda Lejvera (82) da promeni mišljenje i “vrati” Noleta u trku za najboljeg ikada, iako je on lično do sada uvek favorizovao Nadala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Novak voli izazove, to je ono što ga pokreće i čemu teži. Teško je videti ga da ne igra najbolji mogući tenis. Drugačiji je od ostalih, mentalno je mnogo jak. Gem ili dva zaostatka u petom setu za njega ne predstavljaju nikakav problem, on samo nastavlja da se bori – rekao je Lejver.

Foto/Printscreen/Youtube

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste činjenica da je čovek, koji je vlasnik 11 grend slem titula, iz priče oko najboljeg ikada izostavio Rafaela Nadala, što će sigurno razbesneti Španca i njegove navijače.

– Mnogi, uključujući i mene lično, smatraju da je Federer trenutno najbolji u istoriji tenisa. Ipak, Novak je pred ogromnim uspehom, obara mnoge rekorde, baš zbog toga treba obratiti pažnju na njega u narednom periodu. Mora biti u grupi najboljih ikada, jednostavno je tako – zaključuje Lejver.

Ana Ivanović je oduvek padala na sportiste: Ovo su sve ljubavi prelepe teniserke (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar