ISKREN

Aca Lukas se ČUO sa Sonjom nakon njene burne reakcije na njegovu knjigu: Pričali smo, bila je LJUTA

Otvorio dušu i progovorio o mnogim stvarima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Aca Lukas privukao je veliku pažnju javnosti autobiografskom knjigom „Ovo sam ja”, u kojoj je, između ostalog, progovorio i o svađama sa svojom najvećom ljubavi, Sonjom Vuksanović, koja je za medije osudila ovaj Lukasov postupak.

Ekipa štampanog izdanja Objektiva razgovarala je sa poznatim pevačem, koji nam je otkrio u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Knjigu mogu da komentarišu samo oni koji su je pročitali u celosti. Sonja, nažalost, nije pročitala celu knjigu, već samo ono što su objavili zlonamerni mediji. Naravno, čuli smo se i pričali smo o tome. U početku je bila ljuta, ali sam joj rekao da kad je bude pročitala celu, videće da nema potrebe da se ljuti, jer sam ja nju u knjizi pohvalio, a mediji su samo taj jedan deo izvukli iz konteksta, što je stvarno strašno. Pa zamislite da ja pljujem svoju bivšu suprugu sa kojom imam dete, to je van svake pameti. Nema čoveka koji u životu nije doživeo neki nesporazum sa nekim, tako je nažalost bilo i kod nas, ali takve stvari se dešavaju svima, a mnogi su od toga pravili dramu – ispričao nam je Lukas i objasnio zašto je angažovao Vanju Bulića da mu pomogne u pisanju autobiografije.

‒ Nisam hteo da skrnavim knjigu i zato sam angažovao Vanju Bulića kako bi to sve bilo pod konac i kako se ne bi izgubila ta književna nit. Da sam hteo da budem pisac, bio bih, ali pošto sam pevač, znam gde mi je mesto – kaže Lukas.

OSTATAK OVE, ALI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 19. I 20. JUN

Foto: Objektiv.rs

Autor: Tanja Svilanović



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar