Brutalan intervju Srđana Đokovića: Progovorio o mesu, ali i o Noletovom odlasku u toalet usred meča

Mnogo interesantnih odgovora

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, gostovao je na Prvoj televiziji, a tamo se osvrnuo na istorijski uspeh svog sina na Rolan Garosu, gde je on osvojio 19. grend slem titulu.

– Tenis je stvoren kao sport bogatih na zapadu, a on nije potekao iz tog naroda, nego iz, kako nas oni zovu “zemalja trećeg sveta”, gde živi šest milijardi ljudi, pokazao je da ništa nije nemoguće i da mi nismo ništa manje važni od njih. Da smo svi zajednički deo ove planete. To što Novak radi je fantastično za njega, njegovu porodicu i njegovu zemlju pre svega – rekao je Srđan Đoković na početku, a zatim je na pitanje novinarke imao i poruku za Cicipasa i sve one koji su sumnjali šta je Novak radio u toaletu posle 0:2 u setovima u pariskom finalu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Neka se pitaju, svaki put treba da im pokloni dva seta, pa neka se pitaju opet. Sportisti treba da budu sportisti i dobri ljudi, a ostalo da stave po strani. Njegovi najveći rivali Nadal i Federer su korektni, naterali su jedni druge da dođu do ovakve igre. Ovi mladi moraju da sačekaju da oni odu u penziju – poruka je Novakovog oca za Cicipasa i ostale igrače iz takozvane nove generacije.

Foto: EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Ističe da je sumnjao ranije u Novakovu ishranu, ali više ne.

– On je strašno disciplinovan, vredan i radan, toliko radi na svom telu i duhu od kako je počeo da trenira, sve vreme radi na sebi, to se vidi. Jednom sam pogrešio što sam rekao da mora da se hrani mesom, posle osam sati treninga, mislio sam da mora da jede meso. Ali vremena su se promenila, kako sada da sumnjam posle ovakvih rezultata? – priznao je iskreno.

Veruje da će Novak igrati na Olimpijskim igrama.

Foto: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nadam se da hoće, vidite da se sve menja iz dana u dan. Njemu je to jedan neostvareni san. Znate šta se desilo u Riju, baš mu je teško to palo kada je ispao od Del Potra. Pogledajte samo kako peva himnu. To je neverovatno, zahvaljujući njegovoj vrednosti, radu i trudu – zaključio je stariji Đoković.

Srđan Đoković uživo na TV progovorio o Jokićevom otkazu reprezentaciji: Ove reči svi treba da poslušate!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar