Stiže pravo leto: U Srbiji TROPSKI TALAS, temperature do 30 stepeni

Minimalna temperatura od 13° do 19°, a maksimalna od 27° do 32°

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: IGOR STEVANOVIC / Sciencephoto / Profimedia

Danas u Srbiji sunčano i toplo. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Samo u Negotinskoj krajni i na krajnjem istoku i jugu Srbije kasnije popodne i predveče može doći do razvoja oblačnosti sa šansom za kišu na tom području. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 13° do 19°, a maksimalna od 27° do 32° u Prijepolju.

U Beogradu sunčano i toplo. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna oko 30°C, dok će u Nišu biti slična vremenska situacija s minimalnom temperaturom 15°, a maksimalnom do 29°.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U Užičkom regionu pretežno sunčano i toplo. Vetar slab severni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 12° do 13°, a maksimalna od 29° do 31°, na Zlatiboru i Tari do 25°.

U Novom Sadu sunčano i toplo. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 15°, a maksimalna oko 30°, a identična prognoza za današnji dan je i u Subotici.

Vreme narednih dana

U petak i subotu nestabilno ali toplo uz promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima i mogućom pojavom slabe kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova sa grmljavinom tokom dana. Samo na severu Srbije može ostati suvo. U nedelju sunčano i toplo u svim predelima. Početkom naredne sedmice sunčano i vrlo toplo.



Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar