Tajno snimao žene u solarijumu, a onda mu je jedna ispunila najveću želju: Tada se dogodio preokret

Mislio je da ga oči varaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/serhii_bobyk

Zabranjeno voće je uvek slađe jer mu sama reč to kaže. Samim tim, kada se ostvari želja za nečim velikim, odmah posle toga teži se nečem drugom.

Renaldi Bentar (29), vlasnik spa i solarijum centra u Semarangu u Indoneziji izgubio je licencu za rad, nakon što je otkriveno da mesecima unazad tajno špijunira dame koje dolaze na “sunčanje”.

Njega to, začudo, nije mnogo pogodilo. Štaviše, razočarao se u sve zabranjeno što je radio, nakon što mu je jedna klijentkinja ispunila najveću želju.

Renaldi je pravio snimke i snimke žena koje samo u bikinijima, često i u toplesu ulaze u solarijume, da bi pre dve nedelje jedna klijentkinja rešila da se “osunča” bez ijedne krpice na sebi.

Renaldi je gledao snimak iz druge prostorije i u prvi mah silno se oduševio što je jedna žena konačno rešila da se potpuno obnaži pred korišćenje solarijuma. Međutim, iste večeri dok je pregledavao snimke, kaže da je shvatio da i nije previše oduševljen onim što je osetio u sebi.

Vlasnik lokala zatvorio je prostor bez namere da se dalje bavi time. Paralelno s njegovom odlukom, na lokalnim forumima otkriveno je šta radi, s obzirom na to da je ponosno kačio slike zadovoljnih mušterija.

– Kada su kolege došle da ga privedu i kazne, nije pokazivao nikakve znake kajanja ili straha što će možda ostati bez posla. Posle nam je i sam priznao da se silno razočarao u ono što je želeo da vidi i oseti na snimcima kod žena i rešio je da digne ruke od ovog lokala. Ovakav slučaj skoro nismo imali – rekao je Atif Ferensa, šef policijske stanice u Semarangu, dodajući da im je Renaldi rekao da već zna čime bi dalje mogao da se bavi, ali im to nije otkrio.

Hteo da odvuče u krevet tetkinu negovateljicu: Odbijala ga je, a onda je načinio SKANDALOZAN POTEZ



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar