Pijana plivala dva časa ka pučini do broda svog dečka, a onda se dogodila prava drama

Verovala je da će ga sustići na vreme

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/PublicDomainPictures

Obalska služba spasavanja Velike Britanije naišla je ove nedelje u vodama kraj Kornvola na ženu koja je plutala na površini bez svesti.

Ženi je odmah po ukrcavanju na brod ukazana pomoć. Pored toga što je bila dehidrirana, pokazivala je i znake pijanstva, tako da su svi morali da sačekaju da se malo otrezni kako bi saznali šta se dogodilo.

Tu kreće priča kao iz holivudskih trilera, bogme i komedija. Žena je zapravo potpuno pijana prethodnog dana ušla u vodu kako bi plivajući došla do brodića na kojem je njen dečko.

Problem je nastao kada je dečko otišao skroz na pučinu bez ikakve informacije da njegova dragana želi da mu se pridruži u tome.

Devojka je tako plivala i plivala, puna dva časa, došavši skoro do broda, ali on se ipak udaljio u nepoznatom pravcu. Ona je vikala, vrištala, pokušavala na sve načine da skrene pažnju svima na brodu da je u vodi, ali niko je nije čuo.

Na kraju se uplašila kada se okrenula i shvatikla da obalu više i ne vidi koliko se udaljila. Tu je počela da paniči jer je ostala bez snage.

– Kada smo je primetili, nije znala gde se nalazi. Buncala je, imala je hipotermiju. Bila je u jako lošem stanju. Sve vreme je govorila da joj je dečko pobegao, ništa nam nije bilo jasno – rekli su iz obalske straže.

Britanski mediji navode da oko 190 ljudi godišnje izgubi život u vodama oko Ostrva, kao i da se polovini njih to dogodi jer slučajno upadnu u vodu.

Pokušao da skloni VRANU sa auta, nije ni slutio šta će ga snaći (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar