Šokirao sam se kad sam saznao s KIM me supruga vara, a zbog onog što sam našao u kupatilu nije mi DOBRO

Doživeo je dvostruku izdaju u braku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedan Englez je doživeo najveći šok u životu kada je saznao da ga supruga vara, i to sa svojom prijateljicom i njenim suprugom.

– Ja imam 40, a moja supruga 38 godina. Ona je uvek bila raspoložena za eksperimentisanje u krevetu, i zajedno smo imali mnogo divnih trenutaka – započinje on svoju priču i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ona stalno priča da je njena velika fantazija da ima seks sa ženom, ali ja sam mislio da je to samo njena maštarija. Sa početkom pandemije, naš seksulani život se drastično popravio i bio je bolji nego ikad, ali ona je i dalje stalno pominjala da želi da spava s još nekim.

– Supruga često ide sa svojom prijateljicom na duge vožnje bicikla, i uvek se zadrži duže nego što bi trebalo. Njena drugarica ima “otvoren brak” i znam da i njen suprug i ona redovno idu na zabave svingera. Posle nekog vremena, žena je sve duže ostajala kod prijateljice i ja sam postao sumnjičav. Suočio sam se sa njom i ona mi je na kraju priznala da me je prevarila sa svojom prijateljicom – navodi muškarac.

Foto: Shutterstock

– Kada sam je pitao: Da li si spavala s drugaricom ili njenim mužem?, ona mi je odgovorila: Sa njom, to je istina. Izašao sam napolje i otišao do paba da razbistrim glavu, a kada sam se vratio ona me je čekala i odmah rekla da je suprug njene drugarice bio prisutan, kao i da je sedeo na krevetu i gledao kako njih dve imaju seks. Ali, znao sam da tu ima još nečeg. Kada sam počeo da insistiram na odgovoru, ona se “slomila” i priznala i da je spavala sa mužem svoje prijateljice – iskren je Britanac.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Da, imala sam seks i sa njim. Mislila sam da sam mu “dužna” jer on je sve ovo organizovao, objasnila mi je ona. Na kraju je konstatovala da seks sa ženom nije bio toliko dobar koliko je zamišljala, kao i da bi volela da nastavimo s našim normalnim životom – napominje on.

Ilustracija, Foto: Shutterstock

– Kao da ova izdaja nije bila dovoljna, nekoliko dana kasnije sam doživeo još veći šok. U kanti za đubre sam našao test za trudnoću. A budući da sam ja pre nekoliko godina bio na vazektomiji, jasno je da ako je ona trudna, ja nisam otac… Kako posle svega, da poverujem u bilo šta što mi ona kaže – zaključio je Englez.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar