“Bolje da ti dam pare za SILIKONE”: Tijana iz Kuršumlije doživela najveće PONIŽENJE, žene će pobesneti

Ona je opisala kako su počele nesuglasice sa dečkom i šta je bilo ono preko čega nije mogla da pređe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Tijana K. (27) iz Kuršumlije podelila je svoju ispovest za Objektiv.rs i otkrila kroz kakve probleme je prošla u dugogodišnjoj vezi sa svojim partnerom. Njenu priču vam prenosimo u celosti.

Ona je, naime, opisala kako su počele nesuglasice sa dečkom i preko čega nije mogla da pređe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nakon dve godine zabavljanja videla sam da se Marko, moj tadašnji dečko, polako distancira od mene. Sve je počelo sa odbijanjem u krevetu. Iako bih ga zavodila, dočekivala sa spremljenom večerom i činila raznorazne sitnice za njega osetila sam promenu u njegovom ponašanju – priča Tijana i dalje opisuje ljubavni teror:

– Jedno veče sam se obukla jako provokativno i dočekala ga na vratima, ali sam ubrzo shvatila da nema potrebe da se trudim i da je priči došao kraj. U sred predigre rekao mi je: „Ne pališ me“. Ja sam se obukla i izašla iz sobe a nakon dužeg razmišljanja rešila sam da mu sutradan predložim nešto što bi eventualno moglo da spasi našu vezu – govori nam Tijana i objašnjava epilog čitave drame:

– Kao što sam i rekla, sutradan, kada se vratio s posla sam mu mirnim tonom predložila da ode na psihoterapiju, da uvidi u čemu je problem, pa sam čak predložila i da ja odem sa njim, da odemo na grupno savetovanje, na šta je on rekao – Šta da bacam novac, bolje da ti dam pare da staviš silikone. Mislim da ne moram ni da pričam koliko sam bila šokirana ovom izjavom. Marko je sve probleme u vezi, nedostatak strasti svalio na mene i na to štož, prema njegovim merilima, ne izgledam dovoljno dobro. Nakon tog saznanja više ništa nisam mogla da uradim. Spakovala sam stvari i otišla – zaključila je.

Ivana je otišla kod GINEKOLOGA i doživela najveći BLAM: “Došlo mi je da skočim sa stola i pobegnem” 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar