Ivana je otišla kod GINEKOLOGA i doživela najveći BLAM: “Došlo mi je da skočim sa stola i pobegnem”

Ona je istakla da se našla pred teškim izborom, ali i da se nakon toga duboko pokajala što je pristala na datu ponudu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock,Freepik/romanzaiets

Devojka po imenu Ivana podelila je svoju ispovest na jednom domaćem na sajtu na kojem ljudi svakodnevno razmenjuu svoja iskustva i traže savete, a njenu priču vam prenosimo u celosti.
Ona je naime opisala kroz kakvu traumu je prošla na rutinskom ginekološkom pregledu.

– Odlazim danas na ginekološki pregled, skinula se, legla na sto i doktorka me pita da li je problem da prisustvuju pregledu dva studenta kako bi im objasnila postupak pregleda koji će meni raditi. Iako mi je bilo vrlo neprijatno, još neprijatnije mi je bilo da joj kažem “e ne može” te sam pristala – priča Ivana i dodaje:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pozove ona njih da uđu, kad ni manje ni više pored jedne devojke koja je ušla ulazi i lik koji mi se mesecima unazad sviđa i viđam ga po gradu redovno. Došlo mi je da skočim s onog stola i pobegnem. Ne znam kako sam preživela to, ubila me neprijatnost. Koliki ste baksuz od nula do Ivana (ja)? – zaključila je devojka.

Ušao je u sobu svoje svastike i uradio nešto BEZOBRAZNO: Uhvatila ga i žena, ali joj se sve SVIDELO 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. U moje vreme nisu žene ni pitali za pristanak nego samo upadne gomila studenata u ordinaciju za vreme pregleda (GAK Višegradska) pri tome umesto vrata zavesa i to do pola pa žene koje čekaju u redu na pregled slobodno mogu da vide preglede drugih. Horor. Slično u domu zdravlja, studenti su već u ordinaciji i čekaju sa doktorom, ako se okreneš i odeš izgubiš pregled. Danas makar pitaju.

    Odgovori

Ostavite komentar