EKSKLUZIVNO - SAMO NA OBJEKTIVU

ZAVIRITE U NOVI DOM NOVAKA ĐOKOVIĆA: Raj nadomak Beograda, koštao ga je 3.500.000 evra! (FOTO)

Ako vas je ikada zanimalo kako izgleda imanje Novaka Đokovića, kao i sav njegov propratni sadržaj, sada je vreme da saznate

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,Foto:Objektiv.rs, EPA-EFE/ANDREJ CUKI

Novak Đoković je heroj Srbije, jedini teniser u “open eri” koji je osvojio svaki grend slem po dva puta, a učinio je to u nedelju uveče osvajanjem Rolan Garosa.

Pošto ima 34 godine, naravno da je počeo da razmišlja i o tome gde bi mogao da se skrasi po završetku karijere, a po svemu sudeći, vrlo lako bi to moglo da bude velelepno izdanje na Kosmaju kupljeno od Elene Karić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Redakciji Objektiva omogućen je ekskluzivan pristup izgledu te prelepe kuće sa imanjem, koje se prostire na šest hektara.

Celokupan “kompleks” vredi 3.500.000 evra.

Pored neverovatnog sadržaja unutra, pogled na ono što se nalazi ispred tek je fascinantan.

Kako vam se dopada kuća?

Dere se, vrišti, skače po stanu: Hit snimak – “luđeg” Novakovog navijača niste videli! (VIDEO)

Ovu, kao i mnoge druge teme o sportu, politici, estradi, ali i temama poput crne hronike, pročitajte u štampanom izdanju Objektiva za 15. jun, kao što ste uostalom već i navikli.

Piše: Ekipa Objektiva

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (30)

  1. Ja ne znam na osnovu cega on zasluzuje da zaradjuje ovoliki novac,toliko vrednijih ljudi koji rade po ceo dan i ceo zivot i ne uspevaju da plate svojoj deci ni skolovanje,jedva placaju racune a ovaj skorojevic samo zato sto prebacuje lopticu na drugu stranu mreze on ne zna sta ce od novca! Ne znam gde je ta pravda bozija...onaj ko ne radi nista ima sve a onaj koji se muci nema nista.Uzas! i tuga..

    Odgovori

Ostavite komentar