ASTROLOG PORUČUJE

Nedeljni horoskop od 14. do 20. juna: Tranzitni Mesec u Devici donosi manji pad pozitivne energije

Ovnu bi tokom nedelje mogle da se poboljšaju finansije, Bik će krajem sedmice prebroditi ljubavnu krizu, Rak je pun energije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/rawpixel.com

OVAN

Posao
Početak nedelje obećava dobro raspoloženje, pa zato imate i odličnu komunikaciju na poslu i u okolini. Obzirom da ste veoma aktivni ni rezultati neće izostati. Vaše finasije su dobre, a tokom nedelje mogu se i poboljšati. Imate planove da kupite pokretne imovinu. Zato budite uporni u svojim namerama i nemojte da vas tuđa mišljenja kolebaju. Gledajte sopstveni interes i želje. Dugo planirajte takvu investiciju i nema mesta dilemi. Poslovna dokumenta čuvajte od gubitka. Krajem nedelje nadređeni će vam predložiti neke poromene na poslu, ali i u finasijma.
Ljubav
Mars kao vaš vladar čini vas strastvenijim nego inače i veoma ste raspoloženi za slobodne avanture. Suprotni pol reaguje na vas, pa vam neće nedostajti pažnja koju želite da privučete. Zato odolite svom impulsu nestrpljenja i povlačite ljubavne poteze polako. Krajem nedelje moguće je da uđete u vezu sa jednom Vagom.
Zdravlje
Mogući bolovi u zglobovima.

BIK

Posao
Trudite se da pregovarate u prvoj polovini sedmice jer su vam zvezde naklonjene. Poslovi koji vas zanimaju od 21.06. imaju mogućnost dobre i konkretne realizacije. Sada radite za dobrobit cele porodice, pa su vaši dogovori protočni i dobri bez većih tenzija. Trudite se da sve bude korektno koliko god je to u vašoj moći. Želite da svi budu zadovoljni. Ne popuštajte u svojim stavovima kada su poslovni pregovori u pitanju. Slušajte svoju intuiciju jer vas ona neće prevariti. Krajem sedmice očekujte pozitivan ishod ako su u pitanju nekretnine.
Ljubav
Početak nedelje nije povoljan za emotivne i ljubavne odnose. Očekujte više stresa i zastoja kada su emocije u pitanju. Saturn u Vodoliji i Uran u Biku su u nepovoljnom aspektu, pa su veći zastoji i nerazumevanje veoma izvesni. Ipak je to tenzija koja vam je već poznata, pa ćete do kraja nedelje naći rešenje da prebrodite emotivnu krizu. Polovina nedelje garantuje više obožavatelja ako ste slobodni, a za one Bikove koji su zauzeti smirenje situacije na ljubavnom planu dovodi do boljeg raspoloženja. Krajem sedmice shvatate da nije sve tako crno kako vam se činilo.
Zdravlje
Povedite računa o zdravoj ishrani. Više se hidrirajte.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Previše ste nesigurni početkom nedelje, međutim nećete vežbati strpljenje. Naprotiv, imate dobre aspekte za aktivnost jer ste se već dobro pozicionirali u karijeri. Zato vas posao neće štedeti. pa budite spremni da trošite i više energije nego što je imate. Oni koji nisu zaposleni imaju povoljan period da nađu posao. Sredinom nedelje spremate se za nove i dugotrajne aktivnosti. Ispred vas su veoma mogući i novi poslovni ugovori. Vraćate se na stare poslovne grane jer će vam retrogradni Jupiter pomoći u tome. Nadajte se boljim finasijama jer ste krajem sedmice odlučili u kom poslovnom pravcu da krenete. Ako želite bilo koju edukaciju sada je povoljan period da to učinite.
Krajem nedelje ste opušteni jer se nalazite u dobro poznatom društvu.
Ljubav
Stare rane i nove ljubavi kod vas su aktuelni ove nedelje. Imate za kim da patite, ali i zbog koga vam srce treperi. Veoma oprečna osećanja čine ovu nedelju neverovatno neobičnom i čudnom kada je ljubav u pitanju. Niste se još ni oprostili od stare veze a već ste zakoračili u novu. Vaša glava je puna dilema i razmišljanja. Ipak, krajem sedmice stvari se polako smiruju i dolaze na svoje mesto.
Zdravlje
Nemate veće hronične tegobe.

RAK

Posao
Puni ste energije i potpuno ste spremni da rešavate sve poslovne izazove. Prosto ne ne možete sami sebe da prepoznate nekako ste hrabriji i više ne ćutite. Jupiter kreće retrogradno, ali vi ipak imate povoljnu situaciju, pa možete naći i dva posla odjednom. Prihvatite one obaveze za koje znate da možete sigurno da ih obavite. Bitno je da ne propustite šanse na poslu koje vam se ukazuju. Krajem nedelje više se odmarajte jer rasipate energiju na sve strane.
Ljubav
Veoma ste magnetični ove nedelje i suprotan pol to primećuje. Na vama je da usmerite kompas ljubavi. Imate više obožavatelja, pa je red da se odlučite bar za jednog. Nemojte propustiti prilike koje su vam bukvalno na dlanu. Krajem sedmice jedna Vodolija uporno šalje ljubavne signale.
Zdravlje
Puni ste energije i veoma ste vitalni.

Rođenima u ova tri znaka horoskopa niko ne može da odoli: Oni su NAJHARIZMATIČNIJI u celom zodijaku

LAV

Posao
Sve što budete radili tokom ove sedmice je prava atrakcija. Pomažete i prijateljima, onim bliskim, ali i onima koje prvi put vidite u životu. Ove sedmice se više krećete jer su vam potrebne društveni i socijani kontakti. Neke poslove nećete završiti odmah, ali ne brinite jer vas čekaju bolji. Ipak, ova nedelja obećava lep poslovni život prepun dobrih preokreta. Spremite se na uzbuđenja jer ste tek počeli.
Ljubav
Ne možete da sakrijete svoju zaljubljenost i to vas dovodi do ludila. Niste navikli da to okolina primećuje zato vam smeta. Pokušavate da ugušite emocije ali vam to ne uspeva jer vam strasti ne daju mira. Krajem sedmice pokušavate da objasnite svojoj voljenoj osobi koliko je dobro da ostanete zajedno. Ipak, ova nedelja obećava lep ljubavni život prepun strastvenih trenutaka. Spremite se na uzbuđenja jer ste tek počeli.
Zdravlje
Manje jedite masnu hranu.

DEVICA

Posao
Imate jaku želju da postavite neke poslove na mesto. Ipak ćete sredinom nedelje, pod uticajem nepovoljnih aspekata, imati manje greške i nejasnoće na poslovnom planu. Sredinom nedelje tranzitni Mesec je u vašem znaku ali ćete imati manji pad pozitivne energije. Krajem nedelje ste haotični pa ne donosite odluke da ne bi napravili grešku.
Ljubav
Nestabilna situacija na emotivnom planu. Imate i dileme i rasprave, a stres vas neće mimoići. Ipak je potrebno da napravite prekretnicu kada su vaši emotivni odnosi u pitanju. Pokušajte da odblokirate negativnu ljubavnu energiju. Potrudite se da se jasnije predstavite emotivnom partneru.
Zdravlje
Proverite krvni pritisak.

VAGA

Posao
Kao i uvek težite ravnoteži ali ova nedelja vam neće priuštiti takav balans koji očekujete. Bavite se mnogim stvarima ali i komunikacijom, sastancima, pregovorima i ugovorima. Rešavate i administrativne i finasijske izazove. Imate puno obaveza i želju za novim poslovima, ali će vas Saturn iz Vodolije kočiti. Nemojte se obeshrabriti budite uporni.
Ljubav
Nove ljubavne avanture nisu izvesne jer kvadrat Saturna u Vodoliji i Urana u Biku ne dozvoljava novitete. Zato se bavite svojim starim ljubavnim odnosima. Ipak, sredinom nedelje, vaša intuicija vam pomaže da nađete način da se emotivno približite partneru. Nemojte sve izazove u ljubavi uzimati preozbiljno jer je sve sklono promeni.
Zdravlje
Nemate veće zdravstvene tegobe.

ŠKORPIJA

Posao
Odnosi na poslu su skloni sukobima. Imate blokade i napetost zbog sporosti razvoja na poslu. Pa ipak nećete napustiti svoje ciljeve. Bitno je da se povežete sa ljudima da bi napravili odličan napredak, ali to ove nedelje neće biti moguće. Krajem sedmice opet imate nezadovoljstvo i pad energije.
Ljubav
Posesivni ste ove nedelje više nego inače, pa, ipak, sredinom nedelje saznajete pravu istinu koja će vas smiriti i koja će smanjiti tenzije u vašem partnerskom odnosu. Zato imate dovoljno volje da balansirate svoje emocije. Krajem nedelje iskoristite aspekte za bolju i bližu komunikaciju u ljubavi. Kod vas je važno da su razgovori iskreni i otvoreni.
Zdravlje
Pazite na kilograme, moguće je da se ugojite.

Svaka VODOLIJA će se prepoznati: Astrolog otkriva najgore i najbolje osobine rođenih u ovom znaku

STRELAC

Posao
Nimalo laka nedelja pred vama jer je puna promena i promenljivog ponašanja. Imate velike šanse i da se dobro posvađate sa kolegama na poslu. Jednostavno ste pod velikim stresom. Sredinom sedmice mogući su novi predlozi za nove projekte na poslu, ali nijedan nećete prihvatiti, niti uraditi. Jednostavno, ovaj period nije za nove poslove i start već za rešavanje starih. Krajem sedmice gubite živce i ranije odlazite na kraći put kako bi se relaksirali.
Ljubav
Ovo je nedelja u kojoj neće biti ništa novo za osobe koje su u braku ili vezi. Međutim, usamljeni Strelčevi vape za emotivnim partnerom, ali nije najpovoljniji period za ulazak u emotivnu vezu. Krajem sedmice možete očekivati ljubavne signale od osobe koja vam se uopšte ne dopada ili je mnogo starija od vas.
Zdravlje
Neraspoloženi ste i bez pozitivnih misli.

JARAC

Posao
Ove nedelje nemate ni volje, a ni snage da nešto menjate, ili da se trudite. Zato vaši poslovi plove na brodu koji ste davno napravili tako da poslovi teku i bez vašeg naročitog upliva. Inače je ovo sedmica neobičnih i nepredviđenih poslovnih aktivnosti koje vas ni malo ne zanimaju. Čekate neka bolja vremena.
Ljubav
Na polju ljubavi nalazite se na crti između stvarnosti i mašte. A ipak nekako više volite da maštate nego da se suočite sa realnim svetom. To je ove nedelje naglašeno, pa se od vas neke krucijalne odluke ne mogu očekivati. Jednostavno niste spremni na bilo kakve promene.
Zdravlje
Manji problemi sa zglobovima.

VODOLIJA

Posao
Ni glavu nećete moći da dignete od obima posla koji vas očekuje tokom cele nedelje. Zato pravilno rasporedite energiju, jer nije nepresušna. Imate velike izglede da dobijete neočekivani novac ili povećanje plate. Krajem sedmice stišava se gužva i vi smanjujete stres koji je prisutan sve vreme.
Ljubav
Ovo su moćni ljubavni dani za vas jer su puni promena neočekivanih situacija. Ipak je to prirodna stvar za vas jer se vi bolje snalazite u iznenađenjima nego u rutini koja vas zamara. Zato se spremite na senzacije, svađe, ograničenja, veliku strast i ljubav. Biće svega i sve je pomešano tek toliko da vam ni slučajno ne bude dosadno.
Zdravlje
Osećate se odlično.

RIBE

Posao
Početak nedelje donosi vam spektakularan dan na poslu i poslovnom okruženju. Ipak, kako nedelja bude odmicala vaše raspoloženje pada. Sredinom nedelje možete ući i u sukob sa nadređenima, ili saznati da vas neko uporno obmanjuje. To će vas razljutiti i možete imati ozbiljan problem na poslu. Zato krajem nedelje imate bolju poslovnu situaciju, pa čak i komunikaciju sa saradnicima.
Ljubav
Tražite ljubav oko sebe, a dovoljno je da pitate srce gde želi da bude i pored koga. Dani samoobmane su davno prošli, ali će se ipak sredinom nedelje ponoviti. Zato ćete imati pogrešne vibracije koje će vas zbuniti. Zato pogledajte u sebe i sve će vam biti jasno. Budite sa sobom u miru i balansu, jer tek tada možete racionalno misliti na emotivnog partnera i ozbiljnu emotivnu vezu.
Zdravlje
Povedite računa o alergijskim reakcijama.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar