Čuvena Dorinda iz “Kasandre” doživela je ljubav na prvi pogled, a PREMINULA od MALIGNE bolesti (FOTO)

Evo i kako je izgledala u starosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Kasandra EMDT

Legendarnu seriju “Kasandra” mnogi su obožavali, a u Srbiji je ušla u legendu. Sa likovima glavnih glumaca štampale su se majice i posteri, o njima su pevane pesme i izgrađen je čitav kult oko ove serije.

Jedan od omiljenih likova svakako je bila Dorinda, koja je Kasandru prihvatila dok je bila beba i odgajila je u cirkusu u kom je radila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Lik Dorinde fantastično je odglumila Lidija Esperanza Magaz Haime kojoj ovo, svakako nije bila jedina uloga i bila je jedna od cenjenijih kubanskih glumica.

Esperanza je doživela i ljubav na prvi pogled i to na promociji serije “Caribe de beisbol”. Tada je ugledala Giljerma Navasa Fernandesa koji joj je kasnije postao i suprug.

Foto: Youtube/Printscreen/Venevision

-Čim sam ga videla znala sam da je on taj. Kolena su mi klecnula, prosto sam znala. Venčali smo se iste godine u decembru – izjavila je ona tada za strane medije.

U braku su dobili dvoje dece, ćerku Beatris i sina Aleksisa. Imala je i tri unučeta, priželjkivala je i praunučiće, ali ta želja joj se, nažalost, nije ostvarila.

Naime, glumica je preminula 6. maja 2013. godine u Karakasu, u Venecueli od Hočkinovog sindroma. Ona je i nekoliko meseci pre smrti primljena u bolnicu zbog ovog malignog oboljenja limfnih čvorova, a poslednji put bila je u nesvesnom stanju i preminula je nedugo nakon što je stigla u bolnicu.

Srbi su OBOŽAVALI Mimi iz kultne serije, njena visina je sve ŠOKIRALA: Sada izgleda skroz DRUGAČIJE (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar