Kad sam slučajno otkrila prljavu tajnu koju 10 godina krije, zanemela sam, a onda je usledio NAJVEĆI šok

Njegova velika tajna može da im uništi brak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Njihov savršeni brak se iznenada našao pred razvodom kada je jedna Britanka slučajno otkrila tajnu seksualnu fantaziju svog supruga.

– Ja imam 34, a moj suprug 35 godina. U braku smo 10 godina i imamo dve divne ćerke, i do skora sam mislila da sam najsrećnija žena na svetu – počinje ona svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sve se promenilo kada sam nedavno uzela njegov telefon da bih ćerkama pustila pesmu Arijane Grande, i videla sam da je često surfovao po porno sajtovima, što mi na prvi pogled nije bilo čudno. Ali, ubrzo sam shvatila da svi ti linkovi vode na sajtove sa transseksualcima – objašnjava žena i nastavlja:

– Iznenadila sam se koliko su te osobe, koje imaju penise, ali izgledaju kao žene, feminizirane i zgodne.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Njumu bukvalno nije bilo dobro kada sam se suočila sa njim, i on mi je prvo rekao da je to šala, i da takve snimke gleda sa kolegama na poslu “iz zabave”. Kada sam mu rekla da sam videla da te sajtove posećuje svaki dan i van posla, on je konačno priznao da oduvek mašta o seksu sa muškarcima – navodi Engleskinja.

Foto: YAY Media AS / Alamy / Alamy / Profimedia

– Srce mi je slomio tim rečima. Pa, kako sada da ostanemo u braku kad je to jedina stvar koju ja nikada ne mogu da mu dam – iskrena je ona.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– U kući već danima vlada tišina koju samao galama dece remeti. Ne mogu da podnesem ni da budem u istoj sobi sa njim. Razmišljam i o razvodu ali plašim se da ponovo sve krenem ispočetka – zaključila je Britanka.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar