OTVORIO DUŠU

Taki dao 20.000 evra na Majine OPERACIJE: Platio sam joj grudi, NOSIĆ, napumpao usta, tetovaže

"Ozbiljne pare je iznela iz prošle 'Zadruge', a u kući je na kraju ostavila samo 100 evra", rekao je Marinković

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Instagram

Zadrugarka Maja Marinković svojim ponašanjem redovno privlači veliku pažnju, a posebno se ističu njeni sukobi sa ljubavnikom Markom Janjuševićem Janjušem.

Njen otac Radomir Marinković Taki od samog početka bio je protiv ove veze, a sada je izneo mnoge nepoznate detalje o svojoj ćerki.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-To što moja Maja pravi skandale po Beloj kući, to je “Zadruga”, šou. To je ona. Ona uđe, razvali sve za dva minuta, to treba narodu, ali je na moju štetu i loše za moje zdravlje. Maja se mnogo zaljubila u Janjuša, mene je najveći strah od njenog izlaska. Kad ona izađe biće tu još jurnjave, ali mislim da će se to završiti – rekao je Taki za Kurir.

-Kuću na Avali u Belom Potoku gde je Maja odrasla sada renoviramo. Ona je živela pod staklenim zvonom, šta god je poželela imala je. Moja pokojna majka i ja smo odgajali Maju, išli smo na roditeljske, vodili je na balet. Ja sam njenu ljubav kupovao parama. Zaljubljivanja, pubertet, sve smo prošli. I bežanje sa časova, ja sam išao da joj pravdam sve časove, ipak sam ja čovek modernih shvatanja – dodao je on dalje, pa progovorio i o Majinoj prvoj ljubavi.

Foto: Youtube/Printscreen/ Zadruga Official

-Završila je srednju frizersku, bila je osrednji đak. Tako je bilo sve do njene 17. godine, tada je upoznala nekog dečka na žurki. Imao je neka nedela i strpali su ga u zatvor u Valjevo na tri godine. Maja je svakog prvog u mesecu nosila paket u zatvor. Čekala ga je tri godine, a kad je on izašao bili su nekoliko meseci zajedno je to puklo. Posle toga je odmah ušla u Zadrugu – ispričao je Marinković.

On je otkrio i koliko je novca izdvojio za ćerkine estetske korekcije.

-Ja sam Maji platio sve operacije. Grudi, napumpao sam joj i usta, i nosić, sve tetovaže. Sve sam ja to platio. To je koštalo oko 20.000 evra. Htela je da bude ko neke svetske glumice. Ozbiljne pare je ona iznela iz prošle “Zadruge”, a u kući je na kraju ostavila 100 evra. Sve je potrošila: na Janjuša, na rođendan 5.000 evra, proslave neke. Nema ona nikakve p**no slike i snimke u telefonu, on stoji kod mene u sefu. Sve njene poruke ja imam, ja vodim njen Instagram – ispričao je on za pomenuti medij.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Na kraju se osvrnuo i na Majin posao.

-Radila je dva puta nedeljno kao hostesa, ja sam joj našao taj posao kod mojih drugara. Sve ostale priče da se bavila ovim, onim, to su sve gluposti. Svi znaju ko je i šta je Maja. Njena prava majka ne želi da se eksponira i ja to poštujem. Ali, ona sada ima i drugu mamu, Natašu Moskvu. Mi se družimo, dobri smo prijatelji, a to šta ima između nas, to je samo naša slatka tajna. Maćeha joj neće biti, ali druga mama ili frendica hoće obavezno – zaključio je Taki za Kurir.

Taki u ŠOKU nakon što je Maja glavom prošla kroz staklo: VRIŠTAO je i plakao, niko nije mogao da ga smiri



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (2)

Ostavite komentar