Mia upala u PAKAO PROSTITUCIJE: 170 evra je ništa, a kada naviknete da radite za kikiriki postane rutina

U jednom trenutku počela je da mrzi svoj život

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Ovo je zapravo vrlo tužna priča o mladoj ženi koja je dozvolila da se od nje napravi mašina kojoj su muškarci radili šta su želeli. Danas se kaje zbog toga i upozorava mlade devojke da to ne rade.

Sve je počelo kada je odlučila da postane “Sugar Baby”, odnosno pronašla je bogatog sponzora kome je pravila društvo. Putovala je u Ameriku sa svojim “Sugar Daddy” i bila mu je redovna pratilja na putovanjima dve godine. Potom se prepustila klasičnoj prostituciji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U početku sam naplaćivala 170 evra na sat i sećam se da mi je klijent dao svih 170 evra. “Radila” sam to u mojoj studentskoj sobi dok sam držala novac u ruci – rekla je Mia Maeve Mun, bivša prostitutka iz Velike Britanije.

Priznaje da je postala zavisna od novca

– Tih 170 evra nije apsolutno ništa, baš ništa. Ali kada se naviknete da radite za kikiriki, za tih 170 evra to vam postane navika – rekla je, napominjući da je ovo uzbuđenje ubrzo nestalo, a sve veća potražnja u seks industriji je sve negativnije uticala na njenu sreću.

– Postajala sam sve mršavija i mršavija. Dozvolila sam da moje samopoštovanje opada, dozvolila sam ljudima da mi rade sve gore i gore stvari – nastavila je.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maeve Moon ??️‍? (@profit_from_trauma)

Dozvolila je klijentima da postanu nasilni prema njoj s izgovorom u glavi: “Barem to neće raditi drugim ženama”. Situacija se svakim danom pogoršavala, živela je više kao mašina nego kao čovek.

– Nekada sam tokom dana uzimala više klijenata nego što je moje telo moglo da podnese, a onda sam to radila šest ili sedam dana u nedelji. Bilo mi je sve teže i teže da se nosim sa tim – prisetila se.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maeve Moon ??️‍? (@profit_from_trauma)

Krajem 2019. godine zarazila se upalnom bolešću karlice, infekcijom gornjeg dela genitalnog sistema – grlića materice, materice, jajovoda i jajnika. Bila je zavisna od marihuane i živela je u stanu u centralnom Londonu koji je morala da plati. Tada je da sve više mrzela svoj život.

Znala je da mora nešto da promeni dok je još imala snage. Prvo je otišla na duhovna povlačenja, a zatim je napustila London i zaklela se da nikada više neće prodati svoje telo. Zatim je pokrenula Instagram stranicu, Jutjub kanal, TikTok i Spotifi. Tu je rešila da upozorava mlade žene na opasnosti koje se kriju u prostituciji, koja na kraju uništava osobu mentalno, fizički i duhovno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maeve Moon ??️‍? (@profit_from_trauma)

Kaže da nije vredno brzog novca

– Znam da se ova logika može primeniti na mnoge poslove, ali većina njih nije toliko fizički i intimno nametljiva. Prostitucija je intimna razmena energije koja je obično jednostrana (seksualni radnik – klijent). Verujem da delite duše sa klijentom kada imate odnos. Ti uzmeš deo njihove duše, a oni deo tvoje – nastavila je.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maeve Moon ??️‍? (@profit_from_trauma)

Upozorila je da prostitucija može ostaviti ozbiljne traume na mladim devojkama, razviti PTSP i sprečiti ih da imaju normalan odnos sa partnerom s kojim su u ozbiljnoj vezi u budućnosti.

– I sigurno će vaš odnos sa sopstvenim telom biti narušen čim svoje genitalije i intimne prostore pretvorite u robu koja se može kupiti i koristiti – dodala je ona.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maeve Moon ??️‍? (@profit_from_trauma)

– Vaše telo je neprocenjivo i najverniji je prijatelj koga ćete ikada imati. Razmislite da li biste najboljeg prijatelja prodali prljavom kladioničaru za 15 evra mesečno ili 170 evra. Najverovatnije to ne biste učinili, jer novac ne vredi baš toliko – zaključila je ona, a preneo “Daily Mail”.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar