“Još imam traume”: Tara Simov na SUĐENJU sa Anđelom Vešticom nakon što je pretukla i ostavila GOLU (FOTO)

Simova je u Prvom osnovnom sudu progovorila o neprijatnom događaju koji se pre nekoliko godinama desio među njima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Miloš Rafailović, ATA images

Učesnica Zadruge, Tara Simov, pre nekoliko godina je imala sukob sa Anđelom Vešticom za koju je tvrdila da ju je pretukla, ošišala i ostavila golu na ulici.

Simova se, naime, danas pojavila u Prvom osnovom sudu na suđenju sa Anđelom Vešticom i progovorila o neprijatnom događaju koji se pre nekoliko godinama desio među njima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ovo je prvo suđenje posle četiri godine, nije mi jasno iz kog razloga sve ovo toliko dugo traje. Nadam se da će se danas sve to rešiti. Bliži se zastarenje slučaja, sad u julu mesecu. Ostale su posledice i traume, uopšte mi nije lako. Volela bih da moja pravda izađe na videlo, rekla je ona.

Tara se potom osvrnula i na Nenada Aleksića Ša, kao i na ugovor koji je potpisao da će umesto nje platiti dug od 50.000 evra nakon što je diskvalifikovana iz rijalitija.

– Tu sam za njega. Nisam htela da preuzme moj dug, to će se rešiti kad bude izašao. Ne može niko da preuzima ugovor bez moje dozovole. Ne možee da se omogući to bez moh potpisa, rekla je ona, a potom je otkrila u kakvim je odnosima sa roditeljima:

– Otac me nije iskritikovao, uz mene je. Rekao je da samo budem dobra. I sa mamom je sve okej, nije bilo svađa, samo mali prekid komunikacije.



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar