OBJEKTIV SAZNAJE

SEKTAŠI napadaju Srbe po plažama! Grčka pravoslavna crkva izdala UPOZORENJE, oglasio se i protođakon

Protođakon Ljubomir Ranković za Objektiv navodi da pripadnici sekta ne poznaju granice i da vrlo često operišu po letovalištima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Masa Bandjur, Sputnik

Letnja sezona u omiljenim letovalištima srpskih penzionera podno Olimpa se zahuktava, a kako se ekipa Objektiva uverila na licu mesta, umesto da posle mnogo vremena konačno uživaju u čarima Egejskog mora, sredovečne Srbe opsedaju pripadnici različitih sekti.

Upravo iz ovog razloga Mitropolija Kitrusa, Katarine i Platamona izdala je kratak vodič o jeresima i sektama na srpskom jeziku, kako bi naši turisti mogli na vreme da prepoznaju uvek slatkorečive sektaše.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Protođakon Ljubomir Ranković za Objektiv navodi da pripadnici sekta ne poznaju granice i da vrlo često operišu po letovalištima.

– Verujte, po ceo dan stoje na šetalištima i dele svoje prospekte. Love usamljene, a na moru svi žele da se druže i oni računaju na to da će nekoga upecati. Toga sam se nagledao i u Crnoj Gori. Penzioneri su im ciljna grupa jer je osnovno pravilo njihovih organizacija da im članovi ustupaju svoju imovinu. Računaju da će brzo preminuti i da će se dočepati imetka – kaže naš sagovornik.

Piše: Nikola Marić 

Nastavak ove i još interesantnih tema pročitajte u sutrašnjem štampanom izdanju Objektiva. 

Foto: Objektiv


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar