Japanac u Zvezdinom dresu došao da vidi Piksija, ali je onda usledilo veliko razočaranje (VIDEO)

Japanci strogo poštuju pravila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Mladi Japanac je prevalio veliki put kako bi stigao u hotel gde su smešteni reprezentativci Srbije sa želom da dobije autogram od legendarnog Dragana Stojkovića Piksija.

Mladić je bio obučen u dres Crvene zvezde, a poneo je i Piksijev dres iz Nagoje, i samo je želeo potpis selektora Srbije i jednu fotografiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, uprkos Pisijevoj želi da mu ispuni snove, mladić nije uspeo u svojoj nameri, jer su u Japanu na snazi rigorozne mere zaštite od koronavirusa.

Simpatični navijač ostao je bez autograma i fotografije, nije pomogla ni molba ljudi iz naše ekspedicije, a dobro upućeni kažu da se kojim slučajem njemu izašlo u susret, sutradan bi još 1.000 Japanaca čekalo ispred hotela sa istom željom.

– U Japanu su na snazi striktne mere za suzbijanje širenja koronavirusa, svaki dolazak iz bilo koje zemlje podrazumeva 14 dana stroge izolacije. Mi smo u tom nekom režimu, imamo mogućnost da budemo u svojim sobama, u sali za ručavanje i da eventualno izađemo na par minuta ispred hotela. Uslovi jesu specifični, ali čovek je spreman sve da izdrži. Ovo je za Japance dobra priprema uoči predstojećih Olimpijskih igara u Tokiju. Ne žele ništa da prepuste slučaju, vode računa o svakom detalju, sa ciljem da sve reprezentacije budu u kompletnom sastavu i da ne daj bože neko od sportista ne zakači virus – rekao je selektor Srbije.

Trenerski zemljotres u komšiluku: Savo Milošević blizu novog angažmana!

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar