Glumila ćerku Ljubiše Samardžića: Detalj iz serije predvideo Tijaninu SUDBINU, a danas je LEPOTICA (FOTO)

Jedan period života ona je provela u inostranstvu gde se posvetila učenju i građenju karijere

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

“Policajac sa Petlovog brda” je jedna od najpoznatijih domaćih serija koju su gledale najrazličitije generacije sa ovih prostora, a 28 godina nakon njenog prremijernog prikazivanja javnost se i dalje dobro seća čuvene porodice Simić. Ipak, neki od glumaca koji su osvojili naša srca u ovom ostvarenju povukli su se sa javne scene. Jedna od njih jeste i lepa Tijana Vukotić.

Naime, Tijana je u čuvenoj seriji tumačila lik Tanje Simić, ćerke policajca Boška kojeg je igrao legendarni Ljubiša Samardžić. Samardžić je u ovoj seriji imao četiri deteta – Jasnu, Sonju i Tanju, kao i sina Davida.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tijana je u seriji imala konja sa kojim se trkala na hipodromu, obožavala je životinje i bila je mirno dete u seriji. Ujedno, to joj je bar do sada bila poslednja uloga u životu. Jedan period života provela je u inostranstvu gde je živela i tamo posvetila učenju i građenju karijere.

Foto: Printscreen/Youtube

Posvetila se ljubavlju prema životinjama i postala veterinar. U jednom intervju je otkrila da nikada nije žažalila što nije nastavila glumačku karijeru, jer je njen san oduvek bio da postane veterinar. Posle nekoliko godina provedenih u inostranstvu, vratila se u Srbiju. Tijana se ostvarila i u ulozi majke, a sudeći po fotografijama koje je objavila na Fejsbuk nalogu, nekada simpatična devojčica izrasla je u prelepu ženu.

Mica Trofrtaljka počela da SKIDA dečaka, pa usledio šok: TAJNA sa snimanja filma “Lepa sela lepo gore” 

Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar