VAŽNO NA NEBU

Pomračeno Sunce i mlad Mesec od sutra nam svima menjaju sudbinu, a najviše rođenima u ova četiri znaka

U četvrtak 10. juna na fiksnoj zvezdi Belatriks desiće se delimično pomračenje Sunca, a istovremeno će biti i mlad Mesec

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Artur Koźluk

U četvrtak 10. juna očekuje nas na nebu kosmički ples mladog Meseca i delimičnog pomračenja Sunca u Blizancima, i to na jednoj specifičnoj na fiksnoj zvezdi Belatriks. Ovo je važno ne samo za taj junski dan, već će imati snažan uticaj na sve znake zodijaka tokom cele ove godine. Upliv ovog kosmičkog događaja najviše će osetiti Blizanci, Strelčevi, Lavovi i Ribe.

Fiksna zvezda Belatriks iz sazvežđa Orion je posebna i specifična, ona ima prirodu Marsa i Merkura. Ovo je zvezda tetoviranih svih žena koje su u duši ratnice i borci, a opisuje jaku volju i želju da se sve zacrtano ostvari bez opcije neuspeha. Zato je na redu čelična volja koja ne trpi poraze.  Na globalnom planu, pogotovo u jakim državama kao što je Amerika (koja je i vezana za sazvežđe Oriona), možemo očekivati “zveckanje” oružja u toku sledećih šest meseci.

Mlad Mesec i pomračenje Sunca u Blizancima 10. juna dešavaju se upravo na 19 stepenu fiksne zvezde Belatriks. Kao da to nije dovoljno burno u astrološkom smislu, već dodatno Mesec, Sunce i retrogradni Merkur grade nepovoljan aspekt ka Neptunu. Sada će biti za sve znake naglašena moć govora, jezika, komunikacije, povreda, ali i odavanje visokih vojnih i civilnih počasti. Ako u natalnoj karti imate dobre aspekte Marsa i Merkura ulazite u period odlične komunikacije, brzih odluka i veoma svesnih planova koji se odmah ostvaruju. Sada možete završiti mnoge poslove koji su bili na čekanju jer ovo je vreme produktivne i žustre akcije.

U suprotnom, sa negativnim aspektima može doneti povrede, opasnost od oružja, zastoj u realizaciji ugovora, pregovora i dogovora, kao i veliku sklonost ka zabludama, a svakako veliku dozu agresije na svim nivoima. Zato je preporuka ove ratničke zvezde da čuvate ruke, noge i oči od povreda. Takođe, nepovoljni aspekt opisuje opasnost od brbljivosti, lakovernosti i naglašenoj čudnoj seksualnoj orijentaciji.

Ipak, bez obzira na poziciju u ličnom horoskopu svakog od nas, ovaj tranzit daje spretnost ruku, veštinu govora, brzu reakciju snažan glas i brzo donošenje i energično sprovođenje planova i odluka. Blizanci, Strelčevi, Lavovi i Ribe spremite se, jer vas najviše “čačkaju” ove jake kosmičke energije. Mlad Mesec i istovremeno delimično pomračenje Sunca u Blizancima deluje na vas kao grom iz vedra neba, a pogledajte kakav uticaj će pomračenje Sunca i mlad Mesec u četvrtak 10. juna imati na sve znake horoskopa:

OVAN

Pomračenje vam donosi zakopavanje ratne sekire na koju ste već zaboravili. To znači da uz pomoć retrogradnog Merkura možete progovoriti sa osobom kojoj niste godinama čuli glas. Sledi vam pomirenje u porodici na koje niste računali a ni hteli.

BIK

Delimično pomračenje Sunca u Blizancima daje vam nove i stare finasije. Menja volju i označava početak novog poglavlja u vašem finasijskom životu. A to je samo zato da bi promenili način života koji ste imali do sada. Na vama je da ga prihvatite i prigrlite, kako bi zadovoljili svoju materijalnu prirodu. Ne nadajte se da možete nastaviti po starom.

BLIZANCI

Ovaj astrološki događaj istovremnog mladog Meseca i delimičnog pomračenja Sunca u vašem znaku pravi vam životni presek. Novi putevi i sveže smernice su tu baš ispred vas. Nije na vama da odlučite već da prihvatite zrelu neminovnost.Prošlost i budućnost se prepliću i prave potpuno drugačiji svet oko vas. Zato pronađite način da rastete zajedno sa novim počecima i završite sa starim obrascima. Učite da slušate druge, da ih bolje čujete i da lakše, bez gordosti komunicirate. Reči su sada važne, imaju težinu najjačeg oružja. Snaga koja vam dolazi tera vas da pronađete način kako da rastete dalje u novim počecima. Zato se okrenite jakoj i novoj energiji entuzijazma. Čak i ako se desi da vratite bivšeg partnera u svoj život, radite to iz srca. Čuvajte se poreda ruku.

Otkrijte ko su najveće svađalice po horoskopu: Sa kim “leti perje”, a ko vam čak neće ni reći da je ljut?

RAK

Delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec u Blizancima direktno utiče na vaš unutrašnji svet.Mnogo toga ne izgleda onako kako je predstavljeno i veoma ste zbunjeni.Kao da ste tek sad otvorili oči i uplašili se istine koja vas bode tamo gde ste najtanji. Ne možete nazad, već samo napred, jer nema povlačenja i odlaganja. Ovo je period u kome je potrebna snaga koju ste do sada skupili. Zato univerzum kaže da je vreme za reset.

LAV

Sunce je vaš vladar i delimično pomračenje u Blizancima ima jak uticaj na vaše poslovne i životne mogućnosti. Slobodno očekujte neočekivane događaje u sferi prijatelja i nekih novih ljudi kojima ne treba verovati. Neke odluke morate korigovati, a neke pojačati. Snaga volje i samoprezentacija je pod znakom pitanja ako imate nepovoljne aspekte ka vašim natalnim planetama. U suprotnom, ovo je vreme ostvarenja želja preko prijatelja i slučajnih poznanstava.Iskoristite ovaj fenomen i unapredite komunikaciju sa nadređenima. Odlično je za pregovore i poslove, ali i javnost i javne nastupe, pogotovo od 11.juna kada i Mars uđe u vaš znak. Veoma dobra energija za vas, jer dolazi do izražaja vaša urođena harizma. Ako imate nepovoljne aspekte ovog pomračenja Sunca prema planetama u vašem horoskopu, očekujte više tvrdoglavosti, sujete i nerazumevanja zbog izražavanja samo vaše volje.

Ako vam je partner rođen u nekom od ova tri znaka ne možete mu verovati, a evo i zašto

DEVICA

Device su podložne promenama već duže vreme, a ovo pomračenje i mlad Mesec u znaku Blizanaca donosi im opet novi poslovni početak. Spremite se da silovito zakoračite u nove izazove bez previše analize.

VAGA

Na putovanje idete ali kasnije nego ste planirali. Vage koje studiraju mogu doneti nagle odluke u vezi promene u interesovanju za drugi fakultet. Dok će one Vage koje su završile školovanje, započeti sopstvenu praksu u prenošenju znanja.

ŠKORPIJA

Vi ste još uvek na pozitivnim i porodičnim talasima Venere u Raku.  Zato vam je porodica na prvom mestu. Nije još vreme za kredite sve do 22. juna.

U kom znaku je rođeno vaše dete? Evo koje osobine kod mališana određuje horoskop

STRELAC

Vaš znak je u opozitu sa pomračenjem Sunca u Blizancima i zato se bavite odnosima porodičnim, bračnim i prijateljskim. Sve je u igri i prenaglašeno kod vas, jer imate jaku volju da sredite sve odnose koji su potonuli. Uspevate delom da napravite dobre dogovre, ali ako su nepovoljni aspekti u natalnoj karti može doći do agresije, razvoda, gubitka i nepredviđenih grubih dogovora.

JARAC

Čekate olakšanje koje vam je neophodno. Ipak, ovo pomračenje tera vas i dalje na promene koje ne volite, ali su potrebne. Novi početak je bolji od završetka bar u vašem slučaju.

VODOLIJA

Intezitet se ne smanjuje kod vas, pa ćete se okrenuti sebi i svojim potrebama. Kako stvari stoje bilo je krajnje vreme da vam univerzum otvori vrata ka sređivanju emotivnih odnosa. Ljubav je kod vas aktuelna, a i druge stvari koje vi volite. Zato ćete držati blizu svoje prijatelje, a neprijatelje još bliže.

RIBE

Vi ste već stavili naočare za Sunce i ne vidite svoje potrebe ni prioritete. Imate dobru volju da pomognete drugima, a suština je da krenete od sebe.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar