DEČIJI HOROSKOP

U kom znaku je rođeno vaše dete? Evo koje osobine kod mališana određuje horoskop

Astrologija nam pomaže da bolje razumemo dečije ponašanje i karakter

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/PublicDomainPictures

Svaki roditelj veoma brzo uoči osobine kod svog tek rođenog deteta, jer već od najranijih dana bebe počinju da iskazuju elemente svog karaktera. Donosimo vam dečiji horoskop, kako bi ste mogli da se pripremite za ono što vas čeka tokom njegovog odrastanja,  u zavisnosti od toga u kom horoskopskom znaku je rođeno vaše čedo.

Astrologija preporučuje da zarad što preciznije slike, uvek čitamo opis za znak i podznak.

Pred vama je opis osobina svakog malenog pripadnika zodijaka:

OVAN

Veoma aktivno i radoznalo dete. Potrebno je da ga čuvate od oštrih predmeta. I ne zaboravite ne šetate vi njega, nego on vas. Samo da se zna – on je vođa.

BIK

Imate malog Bika? Lako može ovaj šarmantni nestaško da ukrade bobmbone od druge dece. Neee, ne voli te iz vaše torbe, tuđe bombone su nekako slađe i lepše!

BLIZANCI

Ako imate dete rođeno u znaku Blizanaca, onda imate posla sa radoznalkom koji ne zatvara usta. Hranite ga češće ako želite da odmorite uši povremeno.

RAK

Prestali ste da se odazivate na mama, želite da budete tetka? Vaša beba vas doziva neprestano mama, mama, mama, maaaammmaaaa….. To mali Rak vežba grlo i dokazuje vam koliko ste mu potrebni i koliko vas voli.

LAV

Nikako nemojte skrenuti pogled sa vašeg malog kralja. On to ne trpi. Potreban mu je stalni kontakt očima i nemojte se truditi da vežbate razrokost. Neće vam ništa pomoći. Gledajte u svog Lavića neprestano ako ne želite da vas uši zabole.

DEVICA

Šta god da pokazuje svojim prstićem nije to što želi. Tako možete do večernje kupke. Ni kada zaspi vaš anđeo i dalje nećete znati šta je uporno pokazivao prstom. Ne zna ni on, ali sutra idete ispočetka.

VAGA

Niko ne ume tako dobro da namaže usta višnjom ili borovnicom. Pa i ako probate vi to da uradite, nikada nećete biti toliko slatki kao vaša malena Vaga.

ŠKORPIJA

Imate sina Škorpiju? Čuvajte lutke njegove mlađe sestre, jer ni jedna glava na ramenima neće ostati. Uvek će vam reći da su tako mnogo lepše.

STRELAC

Nikad ne plače, samo besomučno trči u krug. Ne zaustavljajte to veselo dete jer vas može ugristi za nogu.

JARAC

Baš kada nemate više ni jednu animaciju za vašeg malog Jarca, dajte mu monopol. Složiće sve baš kako treba iako ne zna da čita. Posebno novac.

VODOLIJA

Nema predaha za vas. Ručak kuvajte noću za sutra. Mala Vodolija stalno želi da bude napolju sa drugom decom. Pa čak i sa onom koje čeka da odspavaju partiju, pa da nastave sa igrom. Ona nikada ne spava, pogotovo ne danju, jer može svašta nešto da propusti.

RIBE

Nezgodno dete koje voli svu decu. Nikog nećete moći odbraniti od njegovih poljubaca. Mali Riblji čovek širi ljubav po celom vrtiću. I nikada nema jednu devojku. To ni slučajno, već najmanje tri.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar