“Zaustavi, majstore, Brankaaa!”, žena odgovorila: “Ti misliš da ja slušam tvog oca”: HIT priča sa Sajma

Ova priča jedne Srpkinje o iskustvu u luna parku sa ocem nasmejao je sve koji su pročitali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Freepik/master1305/katemangostar, Pixabay/Estelle_, Foto: Twitter/Printscreen

Mnogi ljudi se sa setom sećaju momenata sa svojim roditeljima iz detinjstva, i koriste svaku priliku da ih ispričaju svojim prijateljima, a otkad je internet postao “mas mediji” u svetu te priče počele su da se dele i sa ne tako bliskim ljudima.

Bilo kako bilo, ova priča jedne Srpkinje o iskustvu u luna parku sa ocem nasmejao je sve koji su pročitali.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Setila sam se kad sam bila klinka kaže mama tati na Sajmu ajde ti sa njom na” balerinu” muško si. Seo on sa mnom i kreće balerina da se vrti polako, čujem njega “šta je ovo krvi ti *****”, balerina sve brže on počinje da urla: “Zaustavi ovo majstore”. Meni smešno a on:

Foto: Twitter/Printscreen

– “Šta se smeješ samo da siđemo”, sad već urla “zaustavi majstore, šlogiraću se, zaustavi ovo mamicu ti *****” . Mama sedela na nekoj klupi dole i on viče: “Branka reci mu da zaustavi, Brankaa”. Mama puši cigaru – započela je svoju priču mlada devojka.

Foto: Twitter/Printscreen

– Okrenula glavu na drugu stranu kao da nas ne poznaje. Ja sa nepunih 10 godina se gušim od smeha, balerina nas već baca, svi vrište ali je i dalje moj tata najglasniji “Branka čuješ li me Branka, šlogiraću se gotovo, majstore gasi ovo pobićeš nas”. Mašina je počela polako da usporava, i konačno staje. Tata se bori za vazduh, izleće i ja za njim i dalje se smejem. Mama otišla sa klupe i udaljila se od sramote. Prilazimo i tata urla: “3 puta sam bio na Sajmu prvi put zadnji put i nikad više”. Do kuće ne zatvara usta a mama ćuti i puši cigaru.

Foto: Twitter/Printscreen

– Stižemo kući i ja pitam mamu kako uspeš da prećutiš nije mi jasno. Kaže ona ti misliš da ja njega slušam uopšte i to vam je deco recept za dugotrajan brak.

Foto: Twitter/Printscreen


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar