Sigurnosne kamere snimile POSLEDNJE TRENUTKE: Goksija na sastanak smrti odvezla supruga sa detetom

Njegova supruga navodno je potvrdila da su bili na ručku kod njenih roditelja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Gorana Veličkovića Goksija (34), navijača Partizana koga su, kako se sumnja, oteli, a potom brutalno mučili i ubili u kući u Ritopeku Veljko Belivuk, Marko Miljković i pripadnici njihove kriminalne grupe, na sastanak sa ubicama dovezla je supruga J. V., a s njima je bilo i zajedničko dete.

Ne sluteći da će tada supruga videti poslednji put, kako je utvrđeno tokom istrage, posle zajedničkog ručka s detetom dovezla ga je na sastanak sa jednim od najboljih prijatelja Vukom Vučinićem, s kojim su se porodično družili.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Poslednji sati života

– Da Veličković nije znao šta mu se sprema, svedoči i činjenica da je na mesto sastanka došao sa suprugom i maloletnim detetom. Susret je dogovorio s Vučinićem, koji im je dolazio kući na slavu. Međutim, ispostavilo se da ga je on namamio i odvezao u smrt – otkrio je ranije izvor iz istrage.

Sigurnosne kamere, kako dodaje, snimile su poslednje trenutke života Veličkovića.

– Supruga ga je 3. avgusta prošle godine u “audiju A4”, dovezla do Višegradske ulice u Beogradu. Oko 16.30 on je izašao s mesta vozača, a ona prešla za volan i odvezla se dalje.

Veličković je odšetao i našao se sa osumnjičenim pripadnikom kriminalne grupe Vukom Vučinićem – otkriva izvor kako je navijač Partizana, čije je ubistvo najavljeno i u pesmi na Jutjubu, proveo poslednje sate života.

Njegova supruga, koja je saslušana tokom istrage navodno je potvrdila da su bili na ručku kod njenih roditelja i da joj je rekao da ide da se nađe s drugom.

Goran Veličković Foto: Printscreen

Prepoznala ga na slikama

J. V., kako je ranije Kurir pisao, prepoznala je supruga na monstruoznim fotografijama koje su pripadnici grupe razmenjivali, a koje su otkrivene tokom istrage. – Prepoznajem svog supruga i prepoznajem da je to njegova glava, sa svojim suprugom sam 17 godina. Prepoznajem njegova široka leđa – rekla je navodno tokom svedočenja.

– Pitala sam ga kako će da se vrati kući, rekao je da da će se vratiti brzo i da će drug da ga vrati ili da će se vratiti taksijem – potvrdila je J. V. i navela da je preko prijatelja, pošto joj se muž nije vraćao, pokušala da stupi u kontakt s njim. Sutradan je prijavila njegov nestanak jer je, kako je navela, posumnjala da nešto nije u redu, ali je otkrila i da je njen suprug primao preteće poruke.

Košulja i kačket

Istražitelji su, kako naš izvor iz istrage otkriva, utvrdili da je posle rastanka sa suprugom ovaj navijač “smartom”, koji je zaplenjen u noći hapšenja Belivuka i njegove grupe, odvezen direktno u kuću strave u Ritopeku, iz koje nikad više nije izašao.

– Sigurnosne kamere snimile su put i dolazak u kuću u Ritopeku oko 17 sati. Veličković je na sebi imao belu košulju, kačket i torbicu, kao i mobilni, dok je drugi mobilni koji je koristio ostavio u kolima kod žene – objašnjava sagovornik.

Prema njegovim rečima, posle snimka na kom se vidi da Veličković ulazi u kuću strave, u kojoj je nađena i industrijska mašina za mlevenje mesa, snimljeno je i kako članovi klana izlaze iz nje, ali ne i ovaj navijač.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar