Miler Mekintajer pred novim angažmanom: Ostali su još samo detalji! (VIDEO)

Vreme je za državu u kojoj još uvek nije nastupao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Miroslav Todorović/Starsportphoto©

Partizan je ovu sezonu započeo sa Kodijem MileromMekintajerom na poziciji plejmejkera, a od njega se zaista puno očekivalo.

Kad se pogledaju samo brojke, odigrao je solidno u crno-belom dresu, ali rezultati i sam utisak nisu bili na zadovoljavajućem nivou pa ga je tadašnji trener Sašo Filipovski sklonio iz ekipe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iz Humske je pojačao francuski Burž, u proseku davao 11 poena, a sad je na pragu novog angažmana.

Kako prenosi uvek dobro obavešteni Sportando, Miler-Mekintajer je u završnim pregovorima sa Venecijom. Dvostruki šampion Italije u poslednjih pet sezona je jedan od najstabilnijih italijanskih klubova i redovan učesnik Evrokupa. Sezona za Veneciju gotova je u sredu uveče porazom u trećem meču polufinala plej-ofa od milanske Olimpije.

Zanimljivo je da je u ovogodišnjoj sezoni Evrokupa, Mekintajer igrao u dresu Partizana i protiv Burža i protiv Venecije i očigledno je da je na obe ekipe ostavio dobar utisak, ali mora se napomenuti da je u crno-belom dresu zaista mogao i morao bolje. Nezavisno od glasina oko nekih neisplaćenih zarada, profesionalac svoj posao mora da uradi bez obzira na sve nedaće.

Čuli su se krici, video sam čoveka kako krvari: Stravična ispovest svedoka smrti velikog Žućka (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar