OBJEKTIV ISPOVEST

“Skinula mi je mladež i unakazila lice”: Olgičina žrtva o užasima kroz koje je prošla zbog LAŽNE DOKTORKE

Kada više nisam znala šta da radim, obratila sam se dermatologu, ogorčeno ističe ona

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram,Facebook

Ivana Grabovica (34), jedna od osoba koje je Olgica Markanović (31) iz Banjaluke unakazila, opisala je u ekskluzivnoj ispovesti za Objektiv kroz kakve je muke prošla zbog lažne doktorke, o čemu je Objektiv već pisao.

SKINULA MI MLADEŽ NA SVOJU RUKU

Olgica joj je, na svoju ruku, skinula mladež sa nosa i unakazila joj lice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Imala sam na nosu neko tkivo i htela sam to da skinem. Međutim, ona mi je skinula mladež koji nije smela da dira! Kada sam je pitala zašto je to uradila, odgovorila mi je: „Šta će ti ovaj mladež?” Na nosu su počele da se stvaraju rane i kraste, ubrzo se inficirao, a na očima fleke. Rekla mi je da će krastica na očima proći nakon 15 dana. Čekala sam da to prođe, a ona je izbegavala da mi pomogne. Lice mi je uništeno! Kada više nisam znala šta da radim, obratila sam se dermatologu. Tada sam saznala da nisam jedina koja je došla kod nje da se požali na Olgicu – ogorčeno priča Ivana.

RADILA VIŠE ŽENA ISTIM IGLAMA

Olgica je, dodaje ona, iznajmljivala luksuzne salone, ali bila je aljkava.

– Čak je koristila više igala za više nas! Pitala sam je zašto mi ne da anesteziju, jer su to bili strašni bolovi, a ona je govorila da izdržim sve za lepotu. Pekla me je kao da sam prase na ražnju! Ne znam kako ću se oporaviti, jer nijedan hirurg ne zna kako da mi pomogne – kaže ova Olgičina žrtva.

Kada je Olgica raskrinkana, saznali su da nema veze s medicinom.

– Čuli smo da je više godina radila po salonima u Bosni i Hercegovini, ali da je izbačena iz dva jer je krala materijale. Saznali smo da je razvedena i da ima sina. U Beograd je dolazila na 15 dana da odradi poslove, a onda se vraćala u Banjaluku. Jedna žena mi se požalila da je bez njenog pitanja objavila njenu sliku i fotošopirala je – otkriva Ivana za Objektiv.

Piše: DANICA ĆURUVIJA

OVU I MNOGE DRUGE AKTUELNOSTI PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 3. JUN

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar