“Morao sam! Odvukao me je u žbunje i otkopčao šlic”: Jeziva ispovest zlostavljanog dečaka iz Bačkog Jarka

14-godišnjak koji je naterao mališana na oralni seks odgovaraće po krivičnoj prijavi za obljubu deteta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija/Pixabay

– Dečak iz osmog razreda prišao mi je u školskom dvorištu, odvukao me u žbunje, otkopčao šlic i rekao: “Sad ćeš da mi pu*iš ili ću te prebiti.” Morao sam… Drugi osmak je sve to snimao. Kad se završilo, zapretili su mi da nikom ne pričam o tome – kazao je dečak (13) iz Bačkog Jarka, koji je pretrpeo monstruoznu torturu u dvorištu tamošnje Osnovne škole “Slavko Rodić”.

Ćutao od sramote

Zlostavljani mališan je, inače, blago ometen u razvoju, a jezivo zlostavljanje dogodilo se 18. maja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Tog dana sam došao u školsko dvorište da se igram. Bilo je oko pet sati po podne. Prišla su mi dvojica osmaka, a ovaj krupniji me je odvukao u žbunje iza terena. Otkopčao je šlic, izvadio onu stvar i naterao me da mu… Pretio mi je da će me prebiti ako odbijem… Uplašio sam se jer je taj osmak veći od mene i jak je. Morao sam – priča zlostavljani dečak, i dodaje:

– Ovaj drugi osmak je sve to snimao. Ne znam koliko je trajalo… Deset, petnaest minuta. Ne znam da li je neko od druge dece uopšte video šta mi radi. Kada se završilo, ponovo mi je zapretio da ćutim ili će me prebiti.

Nesrećni mališan je narednih dana zaista ćutao o jezivoj torturi, pa od straha i sramote ni roditeljima nije rekao šta mu se desilo.

Snimak seksualne torture je u međuvremenu počeo da se deli među decom u školi, preko Vajbera, pa su za to saznali pedagog i direktor, koji su pozvali policiju.

Tada je o torturi obavešten i otac zlostavljanog dečaka.

Otac zlostavljanog dečaka Foto: Pink/Printscreen

– Bio sam u šoku kada sam saznao šta su ti bahati dečaci uradili mom sinu. Šta da vam kažem? Ovo je užas. Pitali su me u školi šta ću da radim. Samo sam im rekao: “Želim da se ovo nikome više ne dogodi” – priča otac nesrećnog dečaka.

On je razgovarao i sa školskim psihologom i direktorkom i dogovorili su se da njegov sin izvesno vreme ne pohađa nastavu.

– Otac tog malog nasilnika, koga odranije poznajem, došao je kod mene i izvinio se. Ni on ne zna šta da kaže od sramote… – kazao je očajni otac.

Ni ostali meštani Bačkog Jarka ne mogu da dođu sebi od šoka i traže da se dvojica nasilnika žestoko kazne.

– Ako im nadležni organi sada progledaju kroz prste, ko zna šta će raditi kada budu imali po 20 godina?! Poznajem im roditelje, dobri su ljudi, ali sada od sramote ne mogu da izađu na ulicu. I oni su u šoku, pitaju se gde su pogrešili – priča meštanka.

Osnovna škola “Slavko Rodić” Foto: Pink/Printscreen

Inače, 14-godišnjak koji je naterao mališana na oralni seks odgovaraće po krivičnoj prijavi za obljubu deteta, dok se njegov drug, koji je sve to snimao, tereti za krivično delo neovlašćeno snimanje, objavljivanje i prikazivanje pornografskog materijala nastalog iskorišćavanjem maloletnika. Obe porodice okrivljenih maloletnika biće pod nadzorom radnika Centra za socijalni rad.

Psihološka podrška
Da sve bude još strašnije, ovi bahati dečaci na saslušanju nisu pokazali ni trunku kajanja. Tvrdili su da je sve bilo “na dobrovoljnoj bazi” i da nije bilo prisile?!?

Ministarstvo prosvete je naložilo hitnu reakciju nadležnih inspekcijskih službi, a u školi “Slavko Rodić” organizovali su psihološku podršku žrtvi u Domu zdravlja u Novom Sadu.

Prema nezvaničnim saznanjima, roditelji svih đaka u školi upozoreni su da će biti strogo kažnjeno svako dalje distribuiranje snimka zlostavljanja.



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar