“Imala sam odnos sa 50 kolega, svako je prošao kroz moje ruke”: Stjuardesa otvorila dušu i šokirala sve

Priznaje da je zbog neobične zavisnosti morala da ide na terapije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/nomadsoul1

Na popularnom portalu Strictly Anonymous (“Strogo anonimno”) pojavila se ispovest stjuardese koja se predstavila kao Kloi Harper i koja je otkrila šta je poslednjih godina praktikovala na radnom mestu i zbog čega je sebe u jednom momentu morala da prihvati kao zavisnika od seksa.

Ova majka jedne devojčice istakla je kako godinama pati od bipolarnog poremećaja zbog čega je imala nekoliko incidentnih situacija u avio-kompaniji za koju je radila. Pored toga, vremenom je shvatila da je seksualni zavisnik jer je spavala sa većinom kolega s kojima je letela.

Mina i Natalija se dodirivale u avionu, pa im putnik prišao i ŠAPNUO nešto: Stjuardesa čula i zanemela

– Volim da sebe nazivam Supermamom zbog načina na koji sam se nosila sa obavezama na poslu, telesnim zadovoljstvima i najvažnijim pozivom – majčinstvom. Od početka bavljenja poslom stjuardese primećivala sam da me jako uzbuđuju nova poznanstva sa pilotima i stjuartima, te sam vremenom ja bila ta koja je pravila prvi korak prema njima. Bipolarni poremećaj vodio me je ka tome da moram da imam što više seksa kako bi ostajala srećna, jer čim ga nisam imala tonula sam u lični ponor odavajući se alkoholu. Tako mi je seks zapravo bio prirodni, ali i lažni lek za poremećaj – piše Kloi.

Harperova je između ostalog otkrila da je jednom spavala sa sva četiri člana posade aviona kada se on pokvario na pisti. Otišli su u obližnji hotel da prenoće, a ona ništa nije prepustila slučaju.

– Prestala sam da biram. Bilo je tu u mom krevetu i koleginica. Neke kolege bile su oženjene, ali su se lako prepuštale čarima seksa sa mnom. Tada, kada se avion pokvario u Švajcarskoj, celu noć vodila sam ljubav sa njima. Povećana želja za seksom krenula je onog momenta kada sam postala model na internetu. Suprug me je nagovorio na to i imali smo lepu, dodatnu zaradu – kaže Kloi.

Nakon što je saznao da je počela da spava sa kolegama iz posada, suprug se razveo od Kloi i njemu je pripalo starateljstvo nad detetom.

Čitaoci su bili zapanjeni ispovešću stjuardese, Ilustracija: Freepik/nomadsoul1

– Razvod mi nije teško pao, koliko razdvajanje od ćerke. Međutim, svaku bol anulirala sam seksom sa kolegama. Tako sam u roku od godinu dana uspela da dođem do brojke od 50 osoba, odnosno kolega/koleginica koji su “prošli kroz moje ruke”. I oni su mi dosadili u nekom trenutku, pa sam po avionu, među putnicima počela da “lovim” one sa dubljim džepom. Prema njima sam se ophodila na zavodljiv način i oni kojima bi seks bio na pameti, lako su prepoznavali moje signale. Po sletanju bi me čekali i išli bismo odmah u hotel. Davali su mi skupe poklone, čašćavali me stalno – piše ova stjuardesa.

Pre nekoliko meseci, morala je da krene na terapije za seksualne zavisnike jer joj je bivši muž zabranjivao da “kao ku…a”, kako joj je govorio, dolazi da viđa svoje dete.

– Nedavno je i on shvatio da ću verovatno doživotno biti opsednuta seksom, pa je digao ruke od bilo kakvih moralnih načela i zahteva sa mnom. Video je da se sa ćerkom prelepo slažem i da moje ponašanje i to što radim na poslu ne utiče na kuću. Sada živim sa roditeljima i oni znaju isto šta radim i šta volim privatno. Volim da sam to što jesam i od seksa nikad neću dići ruke, naročito na radnom mestu – napisala je Kloi Harper, čija je ispovest šokirala mnoge, naročito neke koleginice iz tog sveta.

“Znala sam oduvek da vas ima gore u vazduhu, neke sam od vas odmah i prepoznavala, ali ti si, dušo, otišla najdalje. Obrukala si našu profesiju”, “Kako ja na letovima nikad ne naletim na jednu ovakvu stjuardesu?”, “Svaka čast, barem si priznala da si ku…a, neke tvoje koleginice su još gore od tebe, ali to nikada neće reći za sebe”, bili su neki od komentara.

Odale je pocepane čarape: Stjuardesa se u avionu zaključala s putnikom, a potom se dogodio skandal



Izvor: daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar