Slagala da je UHAPŠENA i ZLOSTAVLJANA u stanici: Ubrzo je otkrivena istina zbog koje će zažaliti

Iza njene namere krilo se nešto sasvim drugo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Kolumbijska državljanka postala je tema mnogih medija u Južnoj Americi pošto je izmislila da je bila uhapšena na protestima i da je maltretirana u policijskoj stanici.

Ona je, naime, tvrdila da ju je policija pomešala sa demonstrantima, pa su je ni krivu ni dužnu priveli, nakon čega su se navodno iživljavali nad njom.

Dečak (9) prao očeva kola i pronašao ispod sedišta POLA MILIONA dinara: Usledilo je još veće iznenađenje

Međutim, kako prenosi Blu radio, tužilaštvo je pokrenulo istragu zbog lažnih optužbi na račun policije, a video snimci koji su prikupljeni sa sigurnosnih kamera potvrđuju da ova žena nikad nije bila privedena, naročito ne zavreme demonstracija.

Kasnije je 28-godišnjakinja priznala da je to rekla kako bi pobegla od svog dečka koji se drogirao i nije mogla da ga podnese takvog, pa je morala da nađe neki izgiovor zašto u tom momentu nije bila sa njim.

Protiv nje će verovatno biti podignuta optužnica za lažne optužbe, a policija tvrdi da je istražno telo potrošilo čak 70 miliona pezosa u ovom slučaju i da je angažovan tim od 10 agenata u potrazi za istinom, koja je na kraju izašla na videlo.

Urnebesno! Ko prekrši naredbu policije, sačeka ga NESVAKIDAŠNJA kazna (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar