Osetio GOLU ŽENU u mraku kako ga zadovoljava: Mislio da je supruga, a kada je upalio svetlo, skamenio se

Pretila je njegovoj supruzi da će joj izbiti zube

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Mari Le Mar (38) iz Bakingemšira, nakon preteranog alkoholisanja u noći između 15. i 16. marta prošle godine, ušunjala se u krevet oženjenom muškarcu koji je zbog glasnog hrkanja spavao u odvojenoj sobi od supruge, a tom prilikom oralno ga je zadovoljila i pokušala da ga natera na s*ksualni odnos.

Ona je osuđena na tri i po godine zatovra zbog niza krivičnih dela s*ksualnog uznemiravanja, kao i napsilnog ponašanjai napada na policajce.

Zlostavljao taštu i SNIMAO njihove odnose: Sve vreme je ćutala, a ova GREŠKA skupo ga je koštala

Kako navodi tužilac, muškarac je te noći osetio da mu je neko ušao u sobu i da mu dodiruje genitalije, a potom da ga i “navlači na sebe”.

Mislio je verovatno da je u pitanju njegova supruga, ali kada je Mari Le Mar usled pijanstva pala sa kreveta, muškarac je upalio svetlo i ostao šokiran jer mu se u krevet ušunjala nepoznata žena, prenosi Metro.

On je odmah otrčao u sobu kod svoje supruge, rekao joj šta se dogodilo, nakon čega je ona pozvala policiju.

Mari Le Mar, Foto: Thames Valley Police

Pre nego što su policajci stigli, Mari Le Mar je pretila supruzi žrtve da će joj izbiti zube jer je pozvala policiju, a kada su organi reda intervenisali, ona se žestoko opirala hapšenju, da bi u jednom momentu nogom udarila policajca.

Tokom sudskog ispitianja Le Mar je rekla da ne može da se seti tog događaja, ali je kasnije priznala optužbe za navođenje na s*ksualne aktivnosti protiv volje žrtve.

Njen advokat Derek Džonson rekao je da je Le Mar imala vrlo težak život i da nikada ranije nije počinila ništa slično.

– Ona nema s*ksualnu privlačnost prema tom muškarcu, niti može da objasni zašto je to učinila. Ima 38 godina, nije nikakav s*ksualni predator i nikada nije počinila ništa slično. Verovatno je u pitanju posledica uzimanja alkohola, kao kombinaciju sa lekovima koje koristi – naveo je Džonson.

U završnoj reči sudija Rokford je rekao da “s*ksualni prestupi počinjeni nad muškarcima ništa nisu manje ozbiljni od istih prestupa počinjenih nad ženama i da je taj akt rodno neutralan”.

Le Mar je osuđena na tri i po godine zatvora.

Pozvala policiju i rekla da je mentalno bolesna: Došli su i zatekli JEZIV prizor, a onda se desilo čudo

VAŽNO! Super krvavi Mesec od srede donosi promene svim znacima horoskopa, a evo i kakve



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. I meni se desilo slicno Posle slavljanove godine ja bio mrtav pijan u jdnom krevetu ,zena legla sa decom u drugi a njena drugarica nije imala gde. Zena joj rekla idi kod njega u krevet on je pijan ko cep ima spava ko jagnje. Ona dosla a ja u snu pipno za onu stvar i poco da je j..em o pozadi misleci da je moja zena. Kad sam zavrsio ona l je pocela da komentarise kako mi je preveliki i de je boli . Zena se probudila ,ja u soku a u sobi haos .

    Odgovori

Ostavite komentar