Ratko (71) razneo glavu Danilu (27) jer je odbio ORGIJE: Pokazivao polni organ, pa napravio KRVOPROLIĆE

Sud nije prihvatio tvrdnje Cavnića da su Danilo i društvo hteli da ga opljačkaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojić

Najpre im pokazivao penis, a onda ubio gosta! Kamenorezac Ratko Cavnić (71) iz Novog Sada osuđen je na osam godina zatvora zbog ubistva Danila Lidlofa (27) iz tog grada, 5. januara 2014. u Donjem Sajlovu! Prema presudi, Cavnić je Danila i njegovo društvo upoznao u lokalu u Petrovaradinu, gde su se provodili, a onda ih je pozvao kod sebe u kuću da nastave sa zabavom.

– Danilo je bio sa devojkom Z. G. (44) i prijateljima K. M. i S. T. u jednom noćnom klubu gde su upoznali Cavnića. On ih je potom pozvao kod sebe kako bi nastavili da se zabavljaju. S. T. nije otišla sa njima, a ostale je Cavnić, kada su došli u njegovu kuću, ponudio pićem i šunkom. U jednom trenutku otkopčao je šlic na pantalonama i pokazao je polni organ pred Danilom i njegovom devojkom, koji na to nisu reagovali.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nezadovoljan zbog izostanka seksualnog odnosa, otišao je do spavaće sobe i iz nje uzeo revolver „zastava M 83-90” bez broja, sa šest metaka. U hodniku je nategnuo udarač revolvera, što je čuo K. M., pa je uzeo nož sa stola, kojim je prethodno sekao šunku, i stao do ulaznih vrata u dnevnoj sobi. Cavnić se vratio u dnevnu sobu i uperio pištolj u Danila i njegovu devojku dok su sedeli na kauču – navedeno je u optužnici.

GOSTIMA POKAZIVAO PENIS, PA OTIŠAO PO PIŠTOLJ

Držeći nož u ruci, K. M. je stao iza leđa Cavniću i rekao mu je da baci pištolj, dok ga je drugom rukom uhvatio za podlakticu ruke u kojoj je držao oružje, pokušavajući da mu ga oduzme. U tome nije uspeo.

Tatjana se napila sa mužem, pa SELA na njega: Ćerka htela da ih razdvoji, a onda se desio šokantan OBRT

– Posle otimanja oko revolvera, Cavnić je ispalio jedan hitac koji je pogodio Danila u desno oko, a projektil je izašao iz njegove glave u blizini levog uha. Danilo je zadobio teške povrede mozga, od kojih je preminuo 7. januara 2014. godine – opisano je u optužnom aktu. Devojka ubijenog Danila do detalja je opisala šta se dogodilo kobne noći i demantovala je da su Cavnića upoznali u gej klubu.

– Te večeri smo stalno nazdravljali, ali se činilo da Ratko uopšte ne pije. U jednom trenutku počeo je da se skida i vadi polni organ, a mi smo mu rekli da prestane – ispričala je svojevremeno Z. G.

BIO PROBLEMATIČAN

Sud nije prihvatio tvrdnje Cavnića da su Danilo i društvo hteli da ga opljačkaju. On je tvrdio da je K. M. u šali bockao meso, a kada ga je zamolio da to ne radi, Danilo mu je odgovorio da će i njega izbosti ukoliko mu ne donese sav novac iz kuće. Stanovnici Donjeg Sajlova su posle zločina pričali da je Ratko bio problematičan, a neki čak i da se bavio zelenašenjem.

Piše: D. Ćuruvija

OVU I DRUGE ZANIMLJIVE PRIČE PROČITAJTE U DANAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA

Foto: Objektiv.rs

 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar