Stanković nakon istorijske titule: “Nismo odustali nijednog trenutka, Borjan je kapiten, stisnuće zube!”

Odigrali su crveno-beli verovatno jednu od najboljih sezona u svojoj istoriji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedom nad ekipom Metalca od 5:1 u okviru 38. kola Superlige Srbije i zvanično postali šampioni države po 32. put u istoriji.

Pored toga, crveno-beli su sa 108 bodova postali ekipa sa najviše bodova u nacionalnom prvenstvu pošto su preskočili Seltik, koji je u svojoj najboloj sezoni imao 106 bodova.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Govorio je posle same utakmice šef struke Dejan Stanković o celukupnoj sezoni Crvene zvezde.

– Raduje me to da nismo ni jednog trenutka odustali, da su momci bili na visini zadatka, i to celog prvenstva. Uradili su to igrajući uvek na gol više, bez odustajanja, podizali su lestvicu iz utakmice u utakmicu i sve zasluge idu njima. Ovo prvenstvo završiti bez poraza, uz takvu gol-razliku, bez poraza… to je stvarno velika čast za moje igrače. Čestitam svima, klubu, mom stručnom štabu, našim navijačima, iako nisu fizički bili tu, ali su bili uz nas, pratili nas. Znamo šta nam je činiti sad. Probaćemo da donesemo toliko željenu “duplu krunu”, onda ide odmor, jake pripreme, pa dolaze jaki izazovi za Crvenu zvezdu – rekao je Dejan Stanković.

Prokomentarisao je zdravstveno stanje Milana Borjana, koji je zamenjen na poluvremenu utakmice.

– Videćemo, pao je nezgodno, izdržao poslednjih 15 minuta prvog poluvremena na nogama, što raduje. Malo će ga boleti, ali stisnuće kapiten zube, ne sumnjam u to – istakao je šef struke crveno-belih posle osvajanja trofeja.

Srušen je i Seltik, Zvezda je svetski rekorder: Neverovatne brojke na kraju sezone za pamćenje!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar