“52 puta su me ugrizli”: Žena tvrdi da je 40 godina posećuju vanzemaljci, ima i dokaze za to (FOTO)

Neobičan slučaj žene iz predgrađa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/PaulaSmith, Caters news

Britanka Pola Smit (50) tvrdi da je već 40 godina na meti vanzemaljaca koji je, iz njoj nepoznatih razloga posećuju, a ponekada i ugrizu. Zapravo 52 puta.

Pola, koja živi u predgrađu Birmingema, kaže da su je vanzemaljci čak 50 puta kidnapovali i na njoj, unutar svojih brodova, isprobavali neke nove tehnologije koje nameravaju da koriste na Zemlji.

– Od svoje 10. godine do danas, doživela sam 52 paranormalna iskustva. Nikad prethodno nisam upozorena na to niti sam po bilo čemu mogla da naslutim kada će me opet kidnapovati i na meni vršiti raznorazne eksperimente. Posle nekog vremena naučila sam da živim sa ovim iskustvom, pa ni ne obraćam više toliko pažnje. Telo mi je puno masnica i ožiljaka. Svaki put kada bi me oteli, neko od njih bi me ugrizao, ne znam zašto. Kada bi me vratili, nikakve posledice ne bih imala od tih napada i ugriza. Imam dokaze za ovo što pričam – kaže Pola i pokazuje britanskim medijima svoje masnice po telu.

Dok crta kako oni zaista izgledaju, Pola dodaje da joj nikada vanzemaljci nisu naudili.

Pola Smit pokazala je javnosti kako, po njoj, izgledaju vanzemaljci, kao i šta joj rade po rukama, Foto: Facebook printscreen/PaulaSmith, Caters news

– Unutar broda bi mi pokazivali kako reke i planine umeju da pretvaraju u nešto drugo, kako okeani za tren oka mogu da s njihovom tehnologijom menjaju boje. Kada sam prvi put oteta, roditelji su mi rekli da me nije bilo nekoliko sati, posle čega sam došla do kuće izlazeći iz obližnje šume. Kažu da sam izgledala kao hipnotisana i nisam imala nikakva sećanja na tu noć. Vanzemaljci su mi rekli da su odavno na Zemlji, ali da mi nismo spremni za takvu vrstu kontakta s njima kakvu bi oni želeli. Posle 40 godina druženja s njima volela da mi kažu šta hoće od mene – kaže Smitova.

Pentagon kreće u potragu za vanzemaljcima, formira radnu grupu za istraživanje NLO



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar