Buba Koreli pokazao pratiocima na Instagramu svoj POLNI ORGAN, a psiholog kaže: To je poremećaj!

Na društvenim mrežama ga prozivaju zbog veličine "ponosa", sličnu stvar uradio je pre ovog skandala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram, Privatna arhiva

Bosanski reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, izbacio je na Instagram stori fotografiju svog polnog organa. Naime, reper je slikao selfi u ogledalu, spuštenih pantalona i bokserica, sa svojim „ponosom” u prvom planu. Fotografija je brzo izbrisana sa njegovog profila, ali je skrinšot nastavio da se širi na drugim profilima i društvenim mrežama. Ovo je šokiralo sve njegove fanove i pokrenulo lavinu komentara.

Tviter se posebno usijao nakon ovog poteza sarajevskog repera, a komentari su uglavnom pogrdni, mada su neki tviteraši bili i duhoviti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Zašto je Buba Koreli stavio svoju rol-viršlu na stori?

– Buba, brate, daću ti ja svojih 20 centimetara, da te ne sprdaju više. Ipak, nije lepo da takva veličina od čoveka ima malu vudu viršlicu.

– A da se svi skupa usaglasimo i kažemo da nam je dotični Buba Koreli priredio doživotne traume.

Foto: Screenshot Instagram

NIJE MU PRVI PUT

Buba je i ranije imao ovakve ispade – prošle godine je svoje Instagram pratioce „počastio” slikom gole zadnjice. Izgleda da je reper tada imao masažu, tokom koje se opustio, pa je uslikao zadnjicu dok je ležao na stolu. Uprkos lošim komentarima, on nije izbrisao eksplicitnu fotografiju sa svog profila, ne mareći za osude ljudi.

– Fanovi su zgranuti ovim potezom. Poznato je da njega slušaju klinci i da ga baš oni prate na Instagramu. Gledaju kako pokazuje dlakavo d*pe, pa će i oni krenuti da ga oponašaju i da rade isto jer misle da je to kul. Znam da su neke mame odmah blokirale Bubin profil, da njihova deca ne gledaju ovakav sadržaj. To više ne rade ni starlete, i one imaju nivo – izjavio je tada Bubin poznanik za medije.

Izgleda da je reper sledio primer svoje koleginice Dare Bubamare, koja je na sličan način privukla ogromnu pažnju medija kada je izbacila eksplicitni snimak, na kojem se „igra“ sa seksualnim pomagalom na svom Instagramu.

– J*g, omaklo mi se, stisnula pogrešno dugme! Malo sam vežbala, nek’ smo živi i zdravi – napisala je tada Dara.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

ZLOUPOTREBA SLOBODE

Šta se krije iza ovakvog ponašanja poznatih i kakav primer daju svojim mladim fanovima, pitali smo psihologa Radomira Čolakovića.

– To je egzibicionizam. To je jedan poremećaj, u smislu devijantnog seksualnog usmerenja, nagona, začin seksualnoj patologiji. Ovde on pokazuje da ima „hrabrosti” da se slika tako, međutim, sve ono što je deo intime nema smisla pokazivati nekom drugom. To je totalno poremećen sistem vrednosti, iznositi stvari iz spavaćih soba, to imamo i u rijaliti programima, to je već mekši po*no, devijacija u sklopu poremećenih vrednosti, koji mladi usvajaju. Nekada je bilo neshvatljivo da neko tako nešto uradi. Ovakvi ljudi su mladima idoli, jer oni „smeju” da urade tako nešto, beskrupulozni su u toj svojoj igri. Kada je neko takav idol mladima, oni ga oponašaju, vezuju se za idola i usvajaju te njegove vrednosti. Kada pogledaju idola izbliza, razočaraju se, ali tada je već kasno – rekao je za štampano izdanje Objektiva Čolaković i zaključio:

– Imamo fenomen zloupotrebe slobode, mislim da je kod nas prevelika sloboda, najteža osuda čoveka je dati mu apsolutnu slobodu. Mi mlade svesno ili nesvesno usmeravamo da podržavaju takve zvezde, a tu nema traga od zvezde, za mene je to patologija. Kada neko pokazuje svoje polne organe svima, kod njega izazivate strah i užas, neće svi tome aplaudirati, a oni kojima se to dopadne, mogu da ganjaju žene po parkovima. Ko zna u kom smeru će taj mladić koji to gleda da krene.

Nezapamćen skandal na estradi: Buba Koreli slikao svoj POLNI ORGAN i objavio na društvenim mrežama (FOTO)

Foto: Objektiv.rs

Autor: Ana Rakić



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar