Kadrovski problemi za Radonjića: Trener Zvezde neće moći da računa na dvojicu igrača protiv Budućnosti

Ovo bi mogao da bude ozbiljan peh za ekipu sa Malog Kalemegdana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Crvena zvezda i Budućnost će sutra početi finalnu seriju plej-ofa ABA lige, koja će odrediti novog šampiona regionalnog takmičenja.

Prednost domaćeg terena će imati srpska ekipa, ali to ne znači da crveno-beli neće imati problema pred taj susret.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nove infromacije govore kako Dejan Radonjić neće moći da računa u sutrašnjem meču na Marka Jagodić Kuridžu, a da je upitan nastup Korija Voldena.

Ono što znamo je da Jagodić Kuridža sigurno neće igrati, dok je gotovo izvesno da će Volden takođe propustiti ovaj prvi meč. On od utakmice s Igokeom nije trenirao, pa su male šanse da bi neke stvari mogle ozbiljnije da se promene. Nije trenirao ni pre toga, ta povreda se dogodila nekoliko dana pred prvi meč s Igokeom i trajala je tokom cele serije. Nažalost, tokom majstorice se to stanje opet pogoršalo. Na svima nama je da damo više nego što je uobičajeno i da se trudimo da dobrom igrom pokušamo da kontrolišemo ozbiljan kvalitet Budućnosti, da koncentracijom i energijom imamo kontinuitet igre, bez obzira na situaciju u kojoj se nalazimo – izjavio je Radonjić.

Ono što je za sada najrealnije jeste da se Marko Jagodić Kuridža uopšte ne zaigra u plej-ofu zbog udarca u mišić koji je doživeo pre mesec dana, a zbog kog do nedavno nije mogao da hoda bez štaka.

Veliki intervju Branka Lazića: Najteže je bilo protiv Bogdanovića, jedan meč bih opet voleo da igram!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar