Krivila je polni odnos za sve: Prelepa teniserka suspendovana nakon što je pala na dopingu (FOTO)

Čudna priča

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/

Jedna od najlepših teniserki na svetu Ukrajinka Dajana Jastremska (21) nalazi se u pravom paklu nakon suspenzije koja joj je izrečena pre nekoliko meseci.

Naime, teniserka je kažnjena zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci, ondnosno zato što je bila pozitivna na mestrelonon, da bi i njena odbrana doživela debakl posle izjava bivšeg dečka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je dala izjavu kojom je poručila da je za sve kriv polni odnos koji je imala sa dečkom i zbog kog je dobila pozitivan nalaz, a koja je u međuvremenu opovrgnuta.

– U mojoj mokraći su pronađene vrlo niski nivoi mesterolona. S obzirom na nisku koncentraciju i negativan uzorak dve sedmice ranije, dobila sam naučne informacije da je pozitivan rezultat moguć kao rezultat neke vrste kontaminacije. Uz to, obaveštena sam da ovu supstancu muškarci koriste kao lek i ne preporučuje se ženama zbog štetnih učinaka – rekla je Jastremska pre nekoliko meseci.

Jastemska je svoju odbranu bazirala na odnosu sa bivšim partnerom koji je trebalo da potvrdi da je on uneo pomenutu supstancu u njemo telo, a videćemo kako će se ovaj slučaj na kraju završiti.

 

 

 

Bizarne scene u Rimu: Novak očima ne veruje šta se dešava, njegov izraz lica sve govori! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar