Tatjana OBEZGLAVILA ćerku Kristinu, pa trčala gola sa njenom glavom: Građani USPANIČENI zbog monstruma

Zbog panike koja je nastala kod građana, oglasilo se i nadležno tužilaštvo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/facebook

Tatjana Pjanova (38) iz Ukrajine, koja je prošle godine uhapšena i smeštena u psihijatrijsku ustanovu jer je ubila, a potom obezglavila svoju ćerku Kristinu (13), drugarici svakodnevno šalje pisma u kojima tvrdi da će uskoro biti puštena kući.

Tatjana je uhapšena 30. aprila prošle godine u ranim jutarnjim satima dok je gola trčala ulicama grada Harkova, noseći ćerkinu krvavu glavu u plastičnoj kesi. Žena je bez odeće besciljno lutala ulicama držeći kesu u jednoj, a nož u drugoj ruci. Prilikom hapšenja nožem je nasrtala na policajce koji su je jedva savladali. Obezglavljeno telo nesrećne devojčice pronađeno je sa više od 20 ubodnih rana po telu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon suđenja, Tatjana je smeštena u psihijatrijsku kliniku u Dnjepru, a pisma koja šalje svojoj nekadašnjoj prijateljici Juliji uznemirili su čitavo selo gde je Tatjana nekad živela sa svojom ćerkom.

Tatjana je svojoj prijateljici Juliji iz dana u dan slala pisma u kojima navodi da će uskoro biti puštena kući jer će bolnica u kojoj boravi biti zatvorena. Ovo naravno nije istina. Tatjana je proglašena neuračunljivom, i neće biti puštena iz bolnice. Razumemo da su ljudi u strahu da ovo može da se dogodi, jer je situacija u psihijatrijskim ustanovama veoma teška – rekla Tatjana Pantelejeva, zvaničnica opštine.

Ove reči nisu umirile meštane sela Podvorki, Tatjanine nekadašnje komšije, koji kažu da se nadaju da će iz bolnice “izaći samo u kovčegu”.

Zbog panike koja je nastala kod građana, oglasilo se i nadležno tužilaštvo, koje je saopštilo da je Pjanova osuđena na hospitalizaciju u psihijatrijskoj ustanovi sa visokim nivoom obezbeđenja.

– Ukoliko ne dođe do poboljšanja njenog mentalnog stanja, ona će u psihijatrijskoj ustanovi ostati zauvek – saopštili su iz Tužilaštva.



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar